ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ θέλει εκδίκηση

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εύκολη πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με το ταξίδι στην Πόλη αλλά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει να πάρει την... εκδίκησή του
Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ θέλει εκδίκηση

Ο Ολυμπιακός δεν αρχίζει το πρόγραμμα της Euroleague με το πιο εύκολο ματς. Κάθε παιχνίδι στην Πόλη είναι… ντέρμπι. Η φετινή Φενέρμπαχτσε συνεχίζει την παράδοση του δυνατού ρόστερ και των παικτών που μπορούν να την οδηγήσουν ψηλά και φέτος. Στόχος φυσικά και είναι το Final 4.

Ο Ολυμπιακός βέβαια από την άλλη πλευρά μπαίνει με τον αέρα του… φαβορί. Με τέτοιες μεταγραφές και τέτοιους παίκτες πως αλλιώς να είναι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα του στους αγώνες που κρίνουν τον τίτλο.

Θέματα φυσικά και υπάρχουν. Τι συμβαίνει με τον Φουρνιέ. Ή πως θα είναι μετά και το Σούπερ Καπ ο Πετρούσεφ.

Για έναν παίκτη βέβαια του Ολυμπιακού το ματς αυτό θα είναι ιδιαίτερο. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήγε με μεγάλα όνειρα στην Πόλη αλλά ποτέ δεν έγινε αυτό που ήθελε στην ομάδα. Με την άφιξη και του Γιασικεβίτσιους, η κατάσταση έγινε ακόμα πιο πολύπλοκη. Στην ιστορία άλλωστε έχει μείνει το ποστάρισμά του στο X, που έλεγε από τον Μάρτιο κιόλας πως περιμένει τη σεζόν 2024-25.

 

 

Η σεζόν λοιπόν ξεκινά την Παρασκευή (4/10, 20:30) για τον Ολυμπιακό και τον Ντόρσεϊ με το σούπερ ματς με τη Φενέρ στην Πόλη.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ θέλει εκδίκηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.