ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Τσιμίκας: Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν

Έγινε αυτό που δεν ήθελε ο Κώστας Τσιμίκας
Κώστας Τσιμίκας: Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν

Προ ημερών ο Κώστας Τσιμίκας δεν έπαιξε λεπτό στο παιχνίδι με τη Γουλβς και αναφέραμε πως αυτό ήταν ανησυχητικό σημάδι για το μέλλον του.

Ο βασικός λόγος ήταν ότι όταν έγινε αλλαγή ο Άντι Ρόμπερτσον, στη θέση του μπήκε ο Τζο Γκόμεζ. Ο Άγγλος αμυντικός πέρυσι έπαιξε αρκετά παιχνίδια ως αριστερό μπακ, αν και δεν είναι η θέση του. Τα πήγε πολύ καλά με αποτέλεσμα να τον καθιερώσει ως δεύτερη λύση ο Γιούργκεν Κλοπ. Έτσι ο Κώστας Τσιμίκας σταμάτησε να έχει τόσο χρόνο συμμετοχής.

Φέτος ο Έλληνας αριστερός μπακ μπήκε πολύ καλά στη σεζόν. Σε πολλούς έκανε εντύπωση ότι πήρε φανέλα βασικού στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League με τη Μίλαν.

Μόνο που δεν συνέβη το ίδιο με την Μπολόνια. Ενώ κάποιοι πίστευαν ότι δεν έπαιξε με τη Γουλβς γιατί θα ξεκινήσει με τους Ιταλούς, αυτό δεν συνέβη. Στον πάγκο ο «Τσίμι» σε αυτή την αναμέτρηση.

Εντός έδρας παιχνίδι είναι και με θεωρητικά βατό αντίπαλο γεγονός που προκαλεί κάποια εντύπωση. Ειδικά από τη στιγμή που ο Άρνε Σλοτ μέχρι και λίγο καιρό πριν έδειχνε πως του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Ίσως τον δούμε στη διάρκεια της αναμέτρησης. Τέλος, το επόμενο παιχνίδι της Λίβερπουλ είναι αυτό με την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο (5/10) στο Λονδίνο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Τσιμίκας: Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.