ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (2/10): Ο Έλληνας Μακελελέ θα είχε ήδη φύγει – Αλλαγές στη Λαμία και προσεχώς στον Βόλο

Ανεξήγητα αυτά που κάνει ο Κλοντ Μακελελέ. Ο Βόκολος στη Λαμία και ο... νέος Βόλος. Όλα τα νέα της ημέρας (2/10) στη Super League.
Super League νέα (2/10): Ο Έλληνας Μακελελέ θα είχε ήδη φύγει – Αλλαγές στη Λαμία και προσεχώς στον Βόλο

Super League νέα (2/10): Ο Αστέρας Τρίπολης βλέπει τον Κλοντ Μακελελέ να κάνει πειράματα. Ίδιος ο Βόλος για την ώρα, ενώ σε γνωστή λύση πήγε η Λαμία.

Λαμία: Επέστρεψε ο Βόκολος

Το Sportime.gr είχε αποκαλύψει την έλευση του Μαρίνου Σατσιά στη Λαμία και από εδώ ενημερωθήκατε πως τελειώνει εάν χάσει από τον Πανσερραϊκό. Το 3/3 έγινε με την πρόσληψη του Λεωνίδα Βόκολου. Το Σάββατο (28/9) αποκάλυψε η στήλη των παρασκηνίων του e-Sportime πως αυτόν έχει στο μυαλό του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Για την ιστορία η επιστροφή του λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του είναι ένας συμβιβασμός και για τις δύο πλευρές. Κάτι καλύτερο ήθελε και άξιζε βάσει της περσινής του σεζόν ο Έλληνας κόουτς. Τότε το κλαμπ δεν ψηνόταν να του κάνει μία σοβαρή αύξηση. Ξεκάθαρα κερδισμένος ο 54χρονος μετά από τα τελευταία δεδομένα. Με άλλους όρους θα ανανέωνε τότε, με άλλους γύρισε και με τις εγγυήσεις πως θα αλλάξουν πολλά στην πορεία. Αν και ο Ιανουάριος απέχει αρκετά.

Βόλος: Σε safe mode

Η εικόνα ήταν ξεκάθαρα βελτιωμένη. Στον πρώτο αγώνα του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο του Βόλου το τρίποντο δεν ήρθε. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι. Έπαιξαν επιτέλους μπάλα. Θύμισαν κανονική ομάδα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν. Όλα αυτά, βέβαια, δίχως να πειράξει ο 48χρονος την ενδεκάδα. Για την ακρίβεια από το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, την ήττα με 1-4 από τον ΠΑΟΚ, η μοναδική διαφορά ήταν ο φορ. Ο Πουρσαϊτίδης πήγε με τον Κόσζτα, ο οποίος έδωσε και την πάσα στο ωραίο γκολ του Μεντιέτα. Σταδιακά, πάντως, είναι στο πρόγραμμα κάποιες αλλαγές. Μία εξ αυτών η συμμετοχή του Σούντγκρεν στο αρχικό σχήμα. Πιθανό να γυρίσει και ο Κορέα με τον Μίλετιτς να είναι απογοητευτικός κόντρα στην Athens Kallithea.

Αστέρας Τρίπολης: Εκτός πραγματικότητας

Κάθε ξένος τεχνικός που δεν έχει δουλέψει στην Ελλάδα, θέλει τον χρόνο του. Δεν μπορείς να προσαρμοστείς αμέσως και να έχεις πλήρη άποψη για το ρόστερ σου. Άλλο αυτό, όμως, και άλλο αυτά που κάνει ο Κλοντ Μακελελέ. Στο Αγρίνιο είχε την ατυχή έμπνευση να βάλει δεξί μπακ τον Τριανταφυλλόπουλο. Όχι μόνο δεν λειτούργησε αυτό, αλλά αποβλήθηκε ο Έλληνας αμυντικός. Με τον Λεβαδειακό το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Σε ματς που ήθελε να πάρει ο Αστέρας Τρίπολης, έβαλε στην ενδεκάδα δύο αριστερά μπακ. Και αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην κορυφαία αλλαγή του 80′. Εκεί που κυνηγούσε την ανατροπή και έβγαλε φορ (Άνταμ) για να βάλει στόπερ (Καστάνιο) και να πάει στα χαφ τον Αλάγκμπε. Έλληνας προπονητής με τέτοιες επιλογές θα είχε ήδη φύγει! Όσο για τις δηλώσεις στο φινάλε, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Super League νέα (2/10): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (2/10): Ο Έλληνας Μακελελέ θα είχε ήδη φύγει – Αλλαγές στη Λαμία και προσεχώς στον Βόλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.