ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (3/10) : Ιωνάς Καρούσης – Για ένα πουκάμισο αδειανό…

Η e-Sportime (3/10) είναι αφιερωμένη στον Ιωνά Καρούση Τον 26χρονο Έλληνα φοιτητή που βρέθηκε στη μέση ενός πολέμου φαντασμένων λαών.
e-Sportime (3/10) : Ιωνάς Καρούσης – Για ένα πουκάμισο αδειανό…

e-Sportime (3/10) : Ένα νέο παιδί, μόλις 26 ετών, ο οποίος ήταν στο Ισραήλ για σπουδές. Ο Ιωνάς Καρούσης είδε το νήμα της ζωής του να «κόβεται» πρόωρα. Για ποιο λόγο; Για την οργή φανατισμένων λαών, τυφλωμένων από το μίσος που έχει μπολιάσει το «είναι» τους.

Ο Γιώργος Σεφέρης θέλοντας να περιγράψει την αφορμή για τον Τρωικό πόλεμο είπε πως έγινε «για ένα πουκάμισο αδειανό».

Η τρομοκρατική επίθεση που σκότωσε μεταξύ άλλων κι έναν 26χρονο Έλληνα φοιτητή δεν διαφέρει και πολύ. Λανθασμένες ερμηνείες, από φανατισμένοι λαοί που διαστρεβλώνουν το μήνυμα των ιερών τους κειμένων, για να τα χρησιμοποιούν ως μέσα βίας, εγκλημάτων και επεκτατικών πολέμων.

Ο φανατισμός ελλοχεύει παντού, είτε σε πολέμους με έντονο θρησκευτικό στοιχείο, είτε όχι, είτε με το Κοράνι, είτε με τον Ιουδαϊσμό που δεν δέχτηκε το ειρηνικό μήνυμα του Χριστιανισμού, είτε με το Ευαγγέλιο που παρερμηνεύθηκε κατά καιρούς από αιμοδιψείς εξουσίες, είτε και από άθεα καθεστώτα (Κομμουνισμός, Ναζισμός κ.λπ), διαχρονικά διαπράττονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, στο όνομα της πίστης ή της «ανωτερότητας» κάποιας ιδέας εις βάρος των άλλων…

e-Sportime (3/10) : Ώρα Ευρώπης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Η Euroleague κάνει τζάμπολ και ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός επιστρέφει στο… τρόπο που κατέκτησε το τρόπαιο. Αλμπα – Παναθηναϊκός, ενώ ντεμπούτο στη League Phase του Conference League κάνει και η ποδοσφαιρική ομάδα του «τριφυλλιού».

Στο Europa League μετά τις ήττες του την πρώτη αγωνιστική Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς. Εντός έδρας αυτή τη φορά, με αντιπάλους την Μπράγκα και τον Στεάουα αντίστοιχα.

Επίσης, Agent Greek με σημαντικές αποκαλύψεις.

  • Η νοσταλγία του Όρτα
  • Βαγιαννίδης και ΑΕΚ…
  • Τι έλεγε ο Καρυπίδης
  • Ποιος θα φύγει από τον Παναθηναϊκό

Επιπρόσθετα, έξι επιλογές για στοίχημα από τον Χοσέ για τα ευρωπαϊκά ματς.

Μαζί και μία σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (3/10/2024) μέσω Mailchimp με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας ΕΔΩ.

Το πρωτοσέλιδο στο Instagram είναι μια χορηγία της NetBet

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sportime (@sportime.gr)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «e-Sportime (3/10) : Ιωνάς Καρούσης – Για ένα πουκάμισο αδειανό…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.