ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA Ranking Ελλάδα: Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία

Ποια είναι τα δεδομένα στο UEFA Ranking για την Ελλάδα πριν παίξουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.
UEFA Ranking Ελλάδα: Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία

UEFA Ranking Ελλάδα: Ήρθε η στιγμή τους! ΠΑΟΚΟλυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν τον ευρωπαϊκό τους αγώνα.

Το διήμερο του Champions League έλαβε τέλος. Το ενδιαφέρον μας δεν είναι μεγάλο σε αυτή τη διοργάνωση. Ειδικά από τη στιγμή που η Γιουνγκ Μπόις και η Σέλτικ έπαιξαν την Τρίτη. Έχασαν και οι δύο, οπότε όλα καλά!

Την Τετάρτη (2/10) δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο. Η Κροατία είναι πολύ πίσω, αλλά πάντα είναι θετικό να μη μαζεύει βαθμούς. Στο 2-2 έμεινε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Μονακό. Αρκετά μακριά μας η Αυστρία, αλλά επίσης πάντα είναι καλό να μην παίρνει βαθμούς. Έχασε η Στουρμ Γκρατς με την γκολάρα του Τζόλη.

Το Europa League και το Conference League θα κάνουν τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπράγκα (19:45), ο ΠΑΟΚ τη Στεάουα (22:00) και ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Βοσνία για να παίξει με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Όλοι οι αγώνες είναι στα μέτρα μας. Εύκολο δεν υπάρχει προφανώς στην Ευρώπη. Ωστόσο, ακόμη και το 3/3 είναι εφικτό. Και κάτι τέτοιο θα εκτόξευε την Ελλάδα. Η διαφορά από τη Δανία είναι μικρή ώστε να επιστρέψουμε στη 15η θέση. Στη θεωρία ακόμη και οι Ελβετοί πρέπει να ανησυχούν.

Η Δανία έχει δύο εκπροσώπους που παίζουν την Πέμπτη. Η Μίντιλαντ διασταυρώνει τα ξίφη της με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Κοπεγχάγη φιλοξενεί τη Γιαγκελόνια.

Δύο είναι και οι ελβετικές ομάδες που παίζουν. Η Σεντ Γκάλεν πηγαίνει στο Βέλγιο για να κοντραριστεί με τη Σερκλ Μπριζ, ενώ η Λουγκάνο αντιμετωπίζει εντός την Ελσίνκι.

UEFA Ranking Ελλάδα: Η κατάταξη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA Ranking Ελλάδα: Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.