ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο αγαπημένο του Βερολίνο για να σπάσει την «κατάρα» της πρεμιέρας

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά το φετινό του ταξίδι στη Euroleague κόντρα στην Άλμπα στο Βερολίνο, το οποίο του φέρνει υπέροχες και «φρέσκες» αναμνήσεις.
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο αγαπημένο του Βερολίνο για να σπάσει την «κατάρα» της πρεμιέρας

Η Euroleague της σεζόν 2024/24 είναι εδώ! Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση υπόσχεται υψηλού επιπέδου «μάχες», ανταγωνισμό, θέαμα, ανατροπές και συγκινήσεις μέχρι την ανάδειξη της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης!

Η αυλαία ανοίγει με έντονο ελληνικό χρώμα, καθώς ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στον… τόπο του «εγκλήματος», αντιμετωπίζοντας την Άλμπα Βερολίνου στην Uber Arena στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της διοργάνωσης.

Πρόκειται φυσικά για την πόλη και το γήπεδο, όπου το «τριφύλλι» μόλις τον περασμένο περασμένο Μάιο σήκωσε το έβδομο ευρωπαϊκό του.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Εργκίν Άταμαν είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μόλις απώλεια στο έμψυχο δυναμικό του, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι εκτός από το σημερινό παιχνίδι, λόγω κατάγματος στον δεξιό του αντίχειρα.

Από την άλλη οι Λορέντζο Μπράουν και Τσεντί Οσμάν, που δεν αγωνίστηκαν στο Super Cup της Ρόδου, αυτή τη φορά είναι διαθέσιμοι.

Παναθηναϊκός: Κάθε αρχή και δύσκολη

Κι επειδή κάθε αρχή κρύβει δυσκολίες και παγίδες, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να σπάσουν την «κατάρα» της πρεμιέρας.

Ειδικότερα, η τελευταία νίκη ήταν το 2020, απέναντι στην Χίμκι στην Ρωσία, σε μια περίοδο πολύ διαφορετική.

Οι «πράσινοι» είχαν επικράτησε της ομάδας του, υπηρεσιακού τότε προπονητή, Γιώργου Βόβορα, με 78-76, έχοντας κορυφαίο τον Ιωάννη Παπαπέτρου με 16 πόντους.

Από τότε ακολούθησαν τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρεμιέρες, μια παράδοση που καλείται να σπάσει φέτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroleague: Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο αγαπημένο του Βερολίνο για να σπάσει την «κατάρα» της πρεμιέρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.