ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο άνθρωπος «κλειδί» για Βαγιαννίδη!

Σε αυτόν ποντάρουν στον ΠΑΟΚ για να κάνουν δικό τους τον Γιώργο Βαγιαννίδη.
ΠΑΟΚ: Ο άνθρωπος «κλειδί» για Βαγιαννίδη!

Ο ΠΑΟΚ βλέπει τον Γιώργο Βαγιαννίδη και ο Ζήσης Βρύζας θα παίξει κομβικό ρόλο στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Πλέον δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει θέμα με τον Γιώργο Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό. Προφανώς τη στιγμή που ήταν πρώτος στην ιεραρχία των μπακ, δεν μπορεί συμπτωματικά να μένει εκτός αποστολής σε δύο κολλητά παιχνίδια που είναι μάλιστα σημαντικά.

Ο Βαγιαννίδης δεν έχει απαντήσει στην προσφορά που του έκανε ο Παναθηναϊκός και έχει αποκαλύψει το sportime και αυτό έχει οδηγήσει όπως φαίνεται το «τριφύλλι» στα πρώτα… καμπανάκια, ώστε να το πάρει αλλιώς. Ο Βαγιαννίδης πάντως προς το παρόν δείχνει να το σκέφτεται σοβαρά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει κάτι παραπάνω καθώς ακόμη και το καλύτερο συμβόλαιο που του δίνεται είναι κλιμακωτό και τα περισσότερα χρήματα έχουν τοποθετηθεί στην τελευταία σεζόν του τετραετούς συμβολαίου του.

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Βαγιαννίδη και όχι άδικα. Ο Σάστρε δεν έχει αποδείξει ότι είναι για υψηλό επίπεδο και ο Ότο δεν έχει πείσει ακόμη κανέναν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ποντάρει γενικά στο ελληνικό στοιχείο και σε νεαρές ηλικίες.

Σε ποιον βασίζονται στον ΠΑΟΚ, εκτιμώντας πως μπορεί να έχουν το πάνω χέρι στην περίπτωση του Βαγιαννίδη; Φυσικά στον ατζέντη του, τον Ζήση Βρύζα, που έχει περάσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και του προέδρου, χαίρει της εκτίμησης του Ιβάν Σαββίδη και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη Μαρία Γκοντσάρεβα που διαχειρίζεται τα μεταγραφικά ζητήματα.

Αυτό δεν σημαίνει deal αλλά σίγουρα μια συζήτηση σε… γερές βάσεις.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ο άνθρωπος «κλειδί» για Βαγιαννίδη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!