ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας δεν ξέρει πως τελείωσε ο Covid 19;

Eπίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Το Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας δεν ξέρει πως τελείωσε ο Covid 19;

Ένα απίστευτο θέμα, συνέχισης της αδικίας προς τους υγειονομικούς που αποφάσισαν να πουν οχι στον μαζικό εμβολιασμό κατά του covid 19, αποκάλυψε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, Νικόλαος Παπαδόπουλος.

Με επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Νικόλαος Παπαδόπουλος υπογράμμισε την απαίτηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνίας να προσκομίζουν οι διασώζουν οι διασώστες που ενδιαφέρονται για τις κενές θέσεις του νοσοκομείου ως προαπαιτούμενο, το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους κατά του covid 19.

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος μάλιστα, ρωτά τον Άδωνι Γεωργιάδη, τι προτίθεται να κάνει ο υπουργός αν είναι αυθαίρετο το ζητούμενου του εν λόγω νοσοκομείου.

Το Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας δεν ξέρει πως τελείωσε ο Covid 19;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας δεν ξέρει πως τελείωσε ο Covid 19;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.