ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς ένα κινητό καθίσταται ο μοναδικός και υποχρεωτικός τρόπoς συναλλαγής των πολιτών με τον δημόσιο τομέα

Χτίζεται η ψηφιακή δυστοπική φυλακή, αφού η κατοχή «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου θα είναι υποχρεωτική για τους πολίτες.
Πώς ένα κινητό καθίσταται ο μοναδικός και υποχρεωτικός τρόπoς συναλλαγής των πολιτών με τον δημόσιο τομέα

Η κυβέρνηση «κλείνει» το κτηματολόγιο, αφήνοντας εκατοντάδες χιλιάδες εκκρεμότητες ανεπίλυτες.

Χωρίς «να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο στάδιο της κτηματογράφησης», το κτηματολόγιο «δεν θα απαντά στο ερώτημα, “ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της εκάστοτε ακινήτου”», τόνισε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΙΚΗΣ, Γεώργιος Ρούντας, κατά την ομιλία του στη Βουλή, για το σχετικό σχέδιο νόμου.

«Στα κτηματολογικά φύλλα θα είναι εγγεγραμμένες κάποιες σημειώσεις, υποσημειώσεις ενστάσεων που θα έχουν κάνει οι πολίτες», οι οποίες όπως είπε ο κ. Ρούντας «δεν θα έχουν εξεταστεί». «Εκατοντάδες ιδιοκτησίες θα βρεθούν εκτός συναλλαγής, γιατί ποιος θα πάει να αγοράσει μία ιδιοκτησία η οποία στο κτηματολογικό φύλλο από κάτω αναγράφει ότι έχει εκκρεμότητες, έχει ενστάσεις;», διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ.

Συγχρόνως, μέσα από τις διατάξεις του νομοσχεδίου αυτού χτίζεται η ψηφιακή δυστοπική φυλακή, αφού η κατοχή «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου θα είναι υποχρεωτική για τους πολίτες ενώ συγχρόνως το έξυπνο κινητό καθίσταται ως το μοναδικό και υποχρεωτικό μέσο επαφής των πολιτών με τον δημόσιο τομέα.

Διαβάστε επίσης:

Ψηφιακός ολοκληρωτισμός προ των πυλών στα ψιλά γράμματα μέσα σε νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο; Τι καταγγέλλει η βουλευτής

Το Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας δεν ξέρει πως τελείωσε ο Covid 19;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πώς ένα κινητό καθίσταται ο μοναδικός και υποχρεωτικός τρόπoς συναλλαγής των πολιτών με τον δημόσιο τομέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.