ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live ενημέρωση: ΠΑΟΚ – Στεάουα 0-1 Τελικό

Η εξέλιξη των αναμετρήσεων Ολυμπιακός - Μπράγκα, ΠΑΟΚ - Στεάουα Βουκουρεστίου και Μπόρατς Μπάνια Λούκα - Παναθηναϊκός.
Live ενημέρωση:  ΠΑΟΚ – Στεάουα 0-1 Τελικό

Live ενημέρωση: Παρακολουθήστε την εξέλιξη των παιχνιδιών Ολυμπιακός – Μπράγκα (19:45), ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου (22:00) για το Europa League και Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός για το Europa Conference League.

Live ενημέρωση στο ΠΑΟΚ – Στεάουα 0-1 (Τελικό) και στο Μπόρατς – Παναθηναϊκός 1-1 (Τελικό)











ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου 0-1 Τελικό.

Στο 90+7′ ο ΠΑΟΚ έχει δοκάρι με τον Μιχαηλίδη που βρήκε τη μπάλα με την πλάτη!

O ΠΑΟΚ πιέζει αλλά δεν καταφέρνει να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Ρουμάνων που παίζουν με 10 παίκτες από το 55′ Ακόμη τέσσερα λεπτά στις καθυστερήσεις.

Δέκα τα λεπτά των καθυστερήσεων στο ματς της Τούμπας! ΠΑΟΚ – Στεάουα πάντα στο 0-1.

Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ.

Μπόρατς – Παναθηναϊκός | Στο δοκάρι η φοβερή έμπνευση του Τετέ στο 72!

Μπόρατς – Παναθηναϊκός 1-1, 4 λεπτά οι καθυστερήσεις που μετράνε ήδη.

 

ΠΑΟΚ – Στεάουα | Τεράστια επέμβαση Τιρνοβάνου στην κεφαλιά του Οζντόεφ

ΠΑΟΚ – Στεάουα | Με 10 παίκτες οι Ρουμάνοι στο 55′, αποβλήθηκε ο Ολαρού

 

Η καλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο 51′ για το 1-1

55′ ΚΟΚΚΙΝΗ για την Στεάουα, μένει με 10 παίκτες απέναντι στον ΠΑΟΚ: Ο αρχηγός της ρουμάνικης ομάδα πιάνει την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής Στέγκερμαν του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη και τον αποβάλει.

Σέντρα στο Β΄ μέρος του αγώνα της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Στεάουα 0-1.

50′ ΓΚΟΛ 1-1, Ψυχρολουσία για τον Παναθηναϊκό: Από εκτέλεση φάουλ του Χερέρα, η Μπόρατς ισοφαρίζει τους πράσινους από τη δυνατή κεφαλιά του Ντεσπότοβιτς!

Το γκολ της Στεάουα για το 0-1 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ στο 45+8′ του πρώτου ημιχρόνου

Live ενημέρωση: 46′: Άρχισε το β ημίχρονο στο Μπόρατς – Παναθηναϊκός.

ΓΚΟΛ 0-1 στην Τούμπα:Στο 45+8 η Στεάουα σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια απειλώντας συχνά πυκνά, ωστόσο ένα λάθος του κοστίζει ακριβά. Συγκεκριμένα ο Ολάρου κερδίζει τη μονομαχία από τον Μιχαηλίδη και εν συνεχεία βγάζοντας παράλληλη πάσα προς την εστία βρίσκει τον Μπιρλιγκέα, ο οποίος προ κενής σε κενή εστίας κάνει το Στεάουα – ΠΑΟΚ 0-1. Αυτό είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Έξι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο ματς της Τούμπας.

Ημίχρονο στη Μπάνια Λούκα, Μπόρατς – Παναθηναϊκός 0-1 με το γκολ του Μπακασέτα από το 12′.

44′: Μπόρατς – Παναθηναϊκός 0-1: Μετά από φάση διαρκείας το VAR τσέκαρε για πιθανό χέρι παίκτη της Μπόρατς

Το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στο 27′ 

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σποραρ στο 12′

Ολυμπιακός: Αυτά τα χρήματα πήρε μετά τη νίκη επί της Μπράγκα

11′ ΓΚΟΛ: Μπόρατς – Παναθηναϊκός 0-1: Ο Μπακασέτας γίνεται αποδέκτης της ασίστ του Μλαντένοβιτς, μετά από ωραίο άνοιγμα του Τζούριτσιτς στα αριστερά και κάνει το 1-0!

9′: ΠΑΟΚ – Στεάουα 0-0: Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Ντεσπόντοφ σεντράρει από τα δεξιά, ο Μπάμπα πιάνει την κεφαλιά και ο Ταρνοβάνου απομακρύνει σε κόρνερ με τα δυο χέρια!

1′: Ξεκίνησε τόσο η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ όσο και του Παναθηναϊκού.

Live ενημέρωση: Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Καμαρά, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τσάλοφ.

Στον πάγκο: Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Μπακαγιόκο, Ζίβκοβιτς, Γιόνι Ότο, Σβαμπ, Θυμιάνης, Τισουντάλι, Σορετίρε.

Στεάουα: Τιρνοβάνου, Κρέτσου, Νταουά, Ποπέσκου, Ραντόνοβιτς, Λισάνδρου, Σουτ, Μπαλούτσα, Ολάρου, Τανάσε, Μπιρλιτζί.

Στον πάγκο: Βλαντ, Παντίρου, Ποπέσκου, Μικουλέσκου, Στεφανέσκου, Εντζούμα, Πόπα, Κίρικες, Μπάετεν.

Οι συνθέσεις στο Μπόρατς – Παναθηναϊκός 

Παναθηναϊκός: Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Μπακασέτας, Σπόραρ.

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Μαντσίνι, Γεντβάι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Μπάλντοκ και Αράο.

Ολυμπιακός – Μπράγκα 3-0 ΤΕΛΙΚΟ. Πρώτη νίκη για τους Πειραιώτες μετά από δύο αγωνιστικές στη League Phase του Europa Leauge.

Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

85′: Τελευταίο πεντάλεπτο στο ματς. Ο ρυθμός έχει πέσει εδώ και αρκετά λεπτά ειδικά μετά το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού. Ο μεν Ολυμπιακός δεν έχει λόγω να φορτσάρει κι άλλο, η δε Μπράγκα έχει αποδεχθεί την ήττα της.

59′ ΓΚΟΛ 3-0: Η Μπράγκα έχει παραδώσει πνεύμα μετα το 2-0 και ο Ολυμπιακός σκοράρει και 3η φορά, 2η μέσα σε έξι λεπτά. Ο Ελ Κααμπί πρεσάρει τον τερματοφύλακα Ματέους ο οποίος κάνει λάθος, ο Γουίλιαν κλέβει και στη συνέχεια «σπάει» με τη μία στον Ροντινέι, ο οποίος υπέροχα γυρίζει παράλληλα με την εστία και ο Μαροκινός σκοράρει για το 3-0 και το 2ο προσωπικό του τέρμα απόψε!

58′ Μέσα ο Γουίλιαν, έξω ο Τσικίνιο που δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω ενοχλήσεων.

55′ Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Εξαιρετική συνεργασία των ερυθρόλευκων, ο Τσικίνιο βρίσκεται σε θέση βολής στα όρια της περιοχής αλλά δεν βρίσκει εστία για λίγο!

53′ ΓΚΟΛ 2-0: Ο Ολυμπιακός είχε μπει δυνατά και στο Β’ μέρος και εκμεταλλευόμενος ένα ακόμη λάθος στην ευάλωτη πορτογαλική άμυνα. Ο Ροντινέι κλέβει, φεύγει στην κόντρα, εν συνεχεία γυρίζει προς τον Ελ Κααμπί που κοντράρει και ο Έσε που βρίσκεται στο ύψος του πέναλτι παίρνει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει για το 2-0.

Live ενημέρωση: Άρχισε το Β’ μέρος στο παιχνίδι. 46′ Γκορμπί και Γκαρμπί μέσα, έξω οι Καρβάλιο και Μαρτίνες για την Μπράγκα, συνεχίζει ως έχει ο Ολυμπιακός

Ημίχρονο στο «Γ’ Καραϊσκάκης», 1-0 προηγείται ο Ολυμπιακός με το γκολ του Ελ Κααμπί.

45′: ΓΚΟΛ 1-0: Ο Ολυμπιακός με σουτ του Ελ Κααμπί από τα όρια της μεγάλης περιοχής στο 45′! Ο Όρτα διώχνει με τεράστια καμπύλη και προς τα πίσω την μπάλα, ο Ζέλσον επωφελείται στρώνει για τον Ελ Κααμπί -μετά από διώξιμο του Όρτα προς τα πίσω- με τον Μαροκινό να πιάνει το σουτ στην κίνηση, τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Φερέιρα, και αλλάζοντας πορεία καταλήγει στα δίχτυα του Ματέους!

30′: Ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή και πιέζει περισσότερο όσο κυλά η ώρα με τη Μπράγκα πάντως να είναι αρκετά επικίνδυνη στις λίγες φορές που κατάφερε να φτάσει στην πειραιώτικη περιοχή.

25′ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Ροντινέι «τσίμπησε» με το κεφάλι και στη συνέχεια κινήθηκε προς την αντίπαλη περιοχή. Κατόπιν προτίμησε να σουτάρει αντί να «γυρίσει» στον Ζέλσον με τον Ματέους να απομακρύνει.

15′ 0-0: Έντονος ρυθμός στο ματς και από τις δύο ομάδες στο πρώτο 15λεπτο με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή της μπάλας. Ένα λεπτό μετά το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού είχαμε και την πρώτη απειλή των Πορτογάλων (6′). Από άσχημο διώξιμο του Τζολάκη και απευθείας μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Καρβάλιο, ο Μπρούμα πλασάρει άστοχα έξω από την περιοχή θέλοντας να «κρεμάσει» τον Έλληνα τερματοφύλακα..

5′ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ολυμπιακός Σκόραρε με τον Ελ Κααμπί αλλά το γκολ δεν ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Ζέλσον Μαρτίνς που έκανε την πάσα.

Live ενημέρωση – 1′: Άρχισε το ματς!

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Ροντινέι, Τσικίνιο, Ζέλσον, Ελ Κααμπί

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν, Μασούρας, Ολιβέιρα, Ντόη, Κωστούλας.

Μπράγκα: Ματέους, Φερέιρα, Νιακατέ, Άρεϊ-Εμπί, Α. Μαρτίνς, Καρβάλιο, Α. Όρτα, Μπρούμα, Γ. Μαρτίνες, Ρ. Όρτα, Φερνάντες.

Στον πάγκο: Σα, Χόρνιτσεκ, Γκόμες, Ελ Ουαζάνι, Φερνάντες, Γκάρμπι, Ριμπέιρο, Γκιτάνε, Γκόρμπι, Μάρκες, Νόρο, Βασκονσέλος.

Διαιτητής ο Πολωνός, Ντάμιαν Σίλβερτσακ, και βοηθοί οι συμπατριώτε του Πάβελ Σοκολνίτσκι και Άνταμ Καράσεβιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Πιότρ Λάσικ.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Live ενημέρωση: ΠΑΟΚ – Στεάουα 0-1 Τελικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.