ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Τον «τελειώνει» κι αυτόν ο Ηλιόπουλος προς επιβεβαίωση του Sportime!

Στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος προανήγγειλε κι άλλες αποχωρήσεις. Αυτός είναι ο επόμενος προς επιβεβαίωση του Sportime.
ΑΕΚ: Τον «τελειώνει» κι αυτόν ο Ηλιόπουλος προς επιβεβαίωση του Sportime!

Mετά τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο Μάριος Ηλιόπουλος δείχνει την έξοδο και στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ!

Το μέλλον του Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ ήταν αμφίβολο εδώ και καιρό. Όπως είχε αποκαλυψει το Sportime, oι «καμπάνες για τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης είχαν αρχίσει να χτυπάνε από τις αρχές του καλοκαιριού. Ένα ρεπορτάζ που όλα δείχνουν οτι θα επιβεβαιωθεί άμεσα, όπως και εκείνο για την αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου, τον οποίο ο Ηλιόπουλος είχε… φύγει πολύ πριν παραιτηθεί!

Η στενή συνεργασία του ιδιοκτήτη με τον Τζεμπούρ με τον τελευταίο να έχει ενεργή συμμετοχή σε αρκετές μεταγραφές της ΑΕΚ, είχε θέσει εδώ και καιρό τον Κονέ στο… περιθώριο.

Η παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου φωτογράφισε ουσιαστικά τις εξελίξεις που έρχονται με τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να μη επηρεάζονται από τυχόν τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν. «Δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων το αφεντικό της ΑΕΚ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Τον «τελειώνει» κι αυτόν ο Ηλιόπουλος προς επιβεβαίωση του Sportime!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!