ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πουλάει τρέλα ο Αλόνσο

Μάλλον δεν καταλαβαίνει ο Ντιέγκο Αλόνσο τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός: Πουλάει τρέλα ο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε εγκλήματα και ο Παναθηναϊκός πέταξε βαθμούς με το καλημέρα στη League Phase του Conference League.

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι «πράσινοι» ήταν κατώτεροι των προσδοκιών. Μία μετριότητα είναι η Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Παρ’ όλα αυτά οι Βόσνιοι έκοψαν δύο βαθμούς από τους «πράσινους» χωρίς να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο.

Βρήκαν ένα γκολ από το πουθενά και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά. Ανησυχητικό ότι δεν κερδίζει το «τριφύλλι» ούτε τέτοιου επιπέδου αντιπάλους. Ωστόσο, είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα το τι δηλώνει ο προπονοητής του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αλόνσο δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV τα ακόλουθα: «Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Βελτιωθήκαμε σε σχέση με άλλα ματς, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες για να έρθουν οι καλύτερες καταστάσεις. Εμπιστοσύνη στους παίκτες και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να καταφέρουμε όσα μπορούμε και πρέπει».

Είναι τρομερό να θεωρεί πως η ομάδα του βελτιώθηκε επειδή έπαιξε με χειρότερο αντίπαλο και έβγαλε ευκαιρίες. Αυτό έλειπε, να μην είχε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός με την Μπόρατς.

Χαρακτήρισε άδικο το ποδόσφαιρο, ενώ κατέβασε μία αλλοπρόσαλλη ενδεκάδα και άργησε να κάνει αλλαγές. Είναι εμφανές πως ψάχνει για δικαιολογίες και πως παραποιεί την πραγματικότητα. Με λίγα λόγια, πουλάει τρέλα καταλαβαίνοντας πως η απόλυση είναι πολύ κοντά.






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Πουλάει τρέλα ο Αλόνσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.