ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χρήστος Μουζακίτης: Μουζακίτη παιδί μου διάβασες; – Όχι κυρία είχα μια δουλειά

Όχι κυρία είχα μια δουλειά, έπρεπε να παίξω στο Europa League με τον Ολυμπιακό.
Χρήστος Μουζακίτης: Μουζακίτη παιδί μου διάβασες; – Όχι κυρία είχα μια δουλειά

Ο Χρήστος Μουζακίτης έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού για το Europa League, απέναντι στην Μπράγκα.

Μάλιστα, ο συγκλονιστικός 17χρονος έκανε 30.000 κόσμου να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του, στο ντεμπούτο του στην Ευρώπη, λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο του στην Ελλάδα.

Ο Χρήστος Μουζακίτης, την Παρασκευή το πρωί, μία μέρα μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού με 3-0 κανονικά θα έπρεπε να πάει… σχολείο καθώς άλλοι στην ηλικία του είναι μαθητές Λυκείου ακόμα. Έτσι για να καταλαβαίνουμε το μέγεθος της απίθανης προσπάθειας του μικρου, για τον οποίο έσταζε μέλι ο Μεντιλίμπαρ μετά τον αγώνα.

Για την ιστορία πάντως ο Μουζακίτης τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι το σχολείο.

Διαβάστε επίσης:

Ζέλσον Μαρτίνς : Κλίνατε επ’ αριστερά

Η Θύρα 7 έδωσε σύνθημα για Παναθηναϊκό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρήστος Μουζακίτης: Μουζακίτη παιδί μου διάβασες; – Όχι κυρία είχα μια δουλειά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.