ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος τα αλλάζει όλα – Φεύγει και αυτός

Η ΑΕΚ είναι σε τροχιά αλλαγών και ο Μάριος Ηλιόπουλος προχωρά σε κινήσεις στη δομή του κλαμπ, φεύγει και άλλος
ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος τα αλλάζει όλα – Φεύγει και αυτός

Η ΑΕΚ είναι σε τροχιά αλλαγών και ο Παναγιώτης Κονέ δεν είναι ο μοναδικός που φεύγει από την Ένωση. Εντάξει, σίγουρα η αποχώρηση του Κονέ είναι λίγο πιο… συναισθηματική.

Παίκτης της ομάδας όταν κλωτσούσε την μπάλα, δεν έχει κρύψει πως ήταν και οπαδός της. Έμεινε και 4 χρόνια στην ΑΕΚ από διάφορα πόστα. Έφτασε να είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής και ουσιαστικά ο άνθρωπος που έτρεχε τις μεταγραφές.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πάντως προχωρά και σε άλλες αλλαγές. Περιμένε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές που η ΑΕΚ ήταν… ενεργή όσο δεν πάει και τώρα πάει σε αυτά που ήθελε να κάνει. Τη θέση του Κονέ αναμένεται να πάρει ο Χαβιέρ Ριμπάλτα με το βαρύ βιογραφικό (Μίλαν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρσέιγ μεταξύ άλλων).

Όσο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή δεν είναι και σίγουρο πως θα έρθει κάποιος. Στο 50-50 είναι ακόμα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες θα φύγει και ο Ράντεκ Κουχάρσκι. Ο 44χρονος πολωνός ήρθε στην ΑΕΚ τον Μάιο του 2022 και μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την αποχώρηση του, όπως όλα δείχνουν.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος τα αλλάζει όλα – Φεύγει και αυτός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).