ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δεν θα φύγει μόνο ο Αλόνσο! Kαι κλείνουν και οι «πόρτες» στην Ελλάδα!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι στην έξοδο, αλλά δεν θα φύγει μόνο ο Ουρουγουανός από τον Παναθηναϊκό!
Παναθηναϊκός: Δεν θα φύγει μόνο ο Αλόνσο! Kαι κλείνουν και οι «πόρτες» στην Ελλάδα!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει προπονητή. Κάποιοι ήδη «σπρώχνουν» τον Πογιέτ όπως αποκάλυψε το Sportime. Ο Αλόνσο δεν θα φύγει μόνος του. Στην έξοδο και ο Παπαδημητρίου που έφερε τον Ισπανό στο «τριφύλλι»!

Κακά τα ψέματα. Μοιάζει πολύ δύσκολο πια να γυρίσει το χαρτί ο Ντιέγκο Αλόνσο που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Λάθος επιλογές, τραγικός ο Παναθηναϊκός με το ακριβότερο ρόστερ της ιστορίας του και μία ομάδα που μοιάζει πολλές φορές να μην έχει αρχή, μέση και τέλος.

Η πιάτσα βοά ότι ο Γιάννης Αλαφούζος που είναι γενικά απρόβλεπτος, ψάχνει ήδη τον επόμενο και άπαντες διαρρέουν πως ο Αλόνσο δεν θα είναι ο μόνος που θα φύγει. Και δεν εννοούμε το σταφ που τον συνοδεύει αλλά και ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου τα πήρε όλα πάνω του φέτος. Από την επιλογή του προπονητή, μέχρι και των παικτών που ήρθαν, έχοντας σχεδόν… απεριόριστο μπάτζετ. Για τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού λοιπόν είναι (εδώ και καιρό) πολύ βαρύ το κλίμα και λέγεται έντονα πως σε περίπτωση που τελειώσει η συνεργασία με τον Ντιέγκο Αλόνσο, τότε θα τον ακολουθήσει και αυτός στον δρόμο της εξόδου, καθώς του χρεώνονται ήδη πολλά.

Κάπως έτσι πιθανώς θα κλείσει και ο κύκλος του ως τεχνικός διευθυντής στην Ελλάδα, καθώς όσο καλές σχέσεις και αν έχει με τον Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα τον επιλέξει. Για Ολυμπιακό το ξεχνάει, από την ΑΕΚ πέρασε και πλέον του μένει η… Κυπριακή αγορά ή κάποια ομάδα στο εξωτερικό. Όχι ότι πιο εύκολο για Έλληνα τεχνικό διευθυντή.

Πιθανώς θα προκύψουν… άλλοι επαγγελματικοί ορίζοντες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Δεν θα φύγει μόνο ο Αλόνσο! Kαι κλείνουν και οι «πόρτες» στην Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!