ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Επιδημία» στην ομάδα του Euro 2004!

Φοβερό αυτό που συμβαίνει με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής που σήκωσαν το EURO στην Πορτογαλία το 2004!
«Επιδημία» στην ομάδα του Euro 2004!

«Επιδημία» χωρισμών στην ομάδα που σήκωσε το EURO στην Πορτογαλία το 2004. Kοντέυει να συμπληρωθεί ολόκληρη 11άδα!

Δεν είναι της «πάστας» μας ως Sportime να ασχολούμαστε με τέτοιου είδους gossip, ειδικά δε όταν αυτά αφορούν πολύ προσωπικά δεδομένα. Όμως επειδή έχει γίνει θέμα τελευταία στους κύκλους των legends, αξίζει μια απλή αναφορά γιατί οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την Εθνική Ελλάδας στην κατάκτηση του τροπαίου του 2004 θα είναι πάντα επίκαιροι.

Το δυσάρεστο λοιπόν στην όλη ιστορία είναι ότι πλέον οι περισσότεροι από εκείνους που σήκωσαν την κούπα του EURO 2004 δηλώνουν… χωρισμένοι με επίσημο διαζύγιο. Ο τελευταίος που μπήκε στο κλαμπ των χωρισμένων είναι ο Άγγελος Μπασινάς που μετά από 19 χρόνια γάμου, χώρισε με τη Βιβή. Κάτι που ελάχιστοι περίμεναν.

Επίσης ελάχιστοι περίμεναν πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε επίσης μετά από 19 χρόνια γάμου με τον έτερο… Άγγελο, τον Χαριστέα, ο οποίος δεν είναι πλέον με τη Βαρβάρα. Και η λίστα είναι αρκετά μεγάλη! Διαζύγιο έχει πάρει ο Ντέμης Νικολαϊδης με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και ο Κώστας Κατσουράνης.  Χωρισμένοι επίσης ο Κώστας Χαλκιάς, ο Στέλιος Βενετίδης, ο Παντελής Καφές, ο Νίκος Νταμπίζας… Από την τότε σύζυγο του πήρε διαζύγιο και ο Τραϊανός Δέλλας που νυμφεύτηκε την Γωγώ Μαστροκώστα.

Προσωπικά ζητήματα εννοείται, τα οποία απλά καταγράφονται για την… στατιστική! Τα διαζύγια των legends κοντεύουν να συμπληρώσουν… 11άδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Επιδημία» στην ομάδα του Euro 2004!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.