MEDIA

Survivor: Οι αδερφές Πετεινάρη έκαναν και πάλι «χαμό» και μπήκαν στο στόχαστρο του κόσμου – Άναψαν τα αίματα ξανά

Χαμός με βαριές εκφράσεις από τις αδερφές Πετεινάρη και... οργή στο Twitter.
Survivor: Οι αδερφές Πετεινάρη έκαναν και πάλι «χαμό» και μπήκαν στο στόχαστρο του κόσμου – Άναψαν τα αίματα ξανά

Η 3η εβδομάδα του Survivor πλησιάζει προς το φινάλε της και τα αίματα άναψαν για άλλη μία φορά με τις εντάσεις να είναι μεγάλες.

Μαίρη και Βίκυ Πετεινάρη προκάλεσαν και πάλι «χαμό», ανοίγοντας κόντρα με τους αντιπάλους τους και μάλιστα με βαριές εκφράσεις.

Η Μαρία βρισκόταν από την άλλη πλευρά, αποκαλύπτοντας πως την έβρισαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, αλλά και την έσπρωξαν στο Live που παρακολουθήσατε μέσα από το Sportime.

Οι δίδυμες δεν αρνήθηκαν τις βαριές εκφράσεις που είπαν, μη δείχνοντας διάθεση να βάλουν τέλος στην κόντρα.

Πάντως, μπήκαν στο στόχαστρο του Twitter, με τους χρήστες εκεί να κάνουν λόγο ακόμα και για τους «χειρότερους χαρακτήρες που πέρασαν ποτέ από το παιχνίδι», παίρνοντας ξεκάθαρα θέση.

Πάρτε μία μικρή γεύση από το Survivor Twitter:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Οι αδερφές Πετεινάρη έκαναν και πάλι «χαμό» και μπήκαν στο στόχαστρο του κόσμου – Άναψαν τα αίματα ξανά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα