VIRAL

Δεν το χωρά το μυαλό μας, όλα όσα θα δείτε στο video είναι φτιαγμένα με το AI της META του Facebook

Το νέο AI της META μπορεί να δημιουργεί βίντεο με απίστευτη ακρίβεια και ρεαλισμό.
Δεν το χωρά το μυαλό μας, όλα όσα θα δείτε στο video είναι φτιαγμένα με το AI της META του Facebook

Το νέο εργαλείο AI της META έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται βίντεο και φέρνει την επανάσταση στον ψηφιακό κόσμο. Η META παρουσίασε ένα απίστευτο AI εργαλείο που μπορεί να δημιουργήσει ολόκληρα βίντεο βασισμένα αποκλειστικά σε τεχνητή νοημοσύνη, και τα αποτελέσματα είναι αδιανόητα. Τα οπτικά εφέ, η κίνηση και η λεπτομέρεια που προσφέρει το AI της META δίνουν μια νέα διάσταση στη δημιουργία περιεχομένου και αλλάζουν τα δεδομένα για τους δημιουργούς.

Αυτό το νέο εργαλείο της META, με την ονομασία “MovieGen”, μπορεί να δημιουργεί βίντεο με ακρίβεια και ταχύτητα που δεν είχαμε ξαναδεί. Το μόνο μειονέκτημα; Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο κοινό. Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα που έχουν κυκλοφορήσει προκαλούν αίσθηση, με εικόνες τόσο ρεαλιστικές που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι δεν είναι πραγματικές.

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι απλά ένα εργαλείο για τη δημιουργία περιεχομένου, αλλά αλλάζει το τοπίο των βίντεο, δίνοντας δυνατότητες που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί και τι νέες δυνατότητες θα προσφέρει στο μέλλον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν το χωρά το μυαλό μας, όλα όσα θα δείτε στο video είναι φτιαγμένα με το AI της META του Facebook», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.