ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Γουόκαπ;

Ο Τόμας Γουόκαπ πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του, αφού είναι βασικό κομμάτι του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Γουόκαπ;

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή Euroleague, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Φενερμπαχτσε με 82-71 στην Κωνσταντινούπολη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι εμφανώς ανέτοιμη και χρειάζεται χρόνο για να δέσει, με τους παίκτες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό μετά από μια γεμάτη σεζόν και φυσικά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να μάθουν τους συμπαίκτες τους.

Ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, από τους… παλιούς, στην εκκίνηση της σεζόν είναι η απόδοση του Τόμας Γουόκαπ.

Ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας και τιμά το εθνόσημο, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της ομάδας και σημαντικό δημιουργό στο επιθετικό παιχνίδι της.

Στα πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς, φαίνεται να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τα αρκετά λάθη που κάνει σε επίθεση και άμυνα κοστίζουν, ενώ πολλές φορές φαίνεται ότι δεν έχει καθαρό μυαλό. Ενδεχομένως και η δεύτερη διαδοχική παρουσία του με την Εθνική, παίζει ρόλο. Δεν υπάρχει ο ίδιος χρόνος ξεκούρασης.

Κάτι που μπορεί να οφείλεται σε κούραση, αφού δεν έχει λείψει από κανέναν σχεδόν αγώνα σε Ολυμπιακός και Εθνική, εδώ και δύο χρόνια, κάνοντας το καλύτερο δυνατό μέσα στο παρκέ.

Ο Τόμας Γουόκαπ έρχεται από ένα απαιτητικό καλοκαίρι, αφού συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ήταν βασικός, και η κόπωση φαίνεται να τον έχει επηρεάσει.

Παράλληλα, μπορεί να έχει δεύτερες σκέψεις βλέποντας ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού γεμίζει και ο χρόνος συμμετοχής του ίσως μειωθεί. Με άλλα λογια, να θέλει και ο ίδιος τον χρόνο του για να προσαρμοστεί.

Ωστόσο, ο ρόλος του στην ομάδα παραμένει κομβικός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να βρει τον κατάλληλο τρόπο να τον επαναφέρει στην καλύτερή του φόρμα, αφού μπορεί να αλλάξει αμυντικό επίπεδο της ομάδας.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Ολυμπιακός: Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς με τη Φενερμπαχτσέ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Γουόκαπ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.