VIRAL

Τι έγινε με τον εργαζόμενο που έπεσε πίσω από ένα ψυγείο σε μεγάλο σουπερμάρκετ και εγκλωβίστηκε – Τον βρήκαν μετά από χρόνια

Ήταν εξαφανισμένος για 10 ολόκληρα χρόνια...
Τι έγινε με τον εργαζόμενο που έπεσε πίσω από ένα ψυγείο σε μεγάλο σουπερμάρκετ και εγκλωβίστηκε – Τον βρήκαν μετά από χρόνια

Μια απίστευτη ιστορία από την Αϊόβα των ΗΠΑ ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά το πτώμα ενός άνδρα που είχε εξαφανιστεί για περίπου 10 χρόνια.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι ενός σουπερ μάρκετ ανακάλυψαν πίσω από τους καταψύκτες ένα πτώμα, το οποίο ανήκει στον Larry Ely Murillo-Moncada, πρώην υπάλληλο που είχε αναφερθεί ότι αγνοείται.

Οι επιθεωρητές εκτιμούν πως ο ίδιος σκαρφάλωσε πάνω στα ψυγεία και έπεσε στο κενό μισού μέτρου.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο νέος άνδρας εγκλωβίστηκε στο σημείο και βρήκε τραγικό θάνατο, χωρίς κανένας να το αντιληφθεί.

Η σορός παρέμεινε εκεί όλα αυτά τα χρόνια με πελάτες και εργαζόμενους να περνούν μπροστά από το σημείο, ενώ η οικογένειά τους εξακολουθούσε να τον ψάχνει.

@zackdfilms92Stuck Behind Fridge For Ten Years 😨♬ original sound – Zack D. Films

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι έγινε με τον εργαζόμενο που έπεσε πίσω από ένα ψυγείο σε μεγάλο σουπερμάρκετ και εγκλωβίστηκε – Τον βρήκαν μετά από χρόνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.