MEDIA

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Η Μαριλένα κρύβει την σχέση της με την τη Σύνθια Τόμσον!

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ταμπού».
Ταμπού επόμενα επεισόδια: Η Μαριλένα κρύβει την σχέση της με την τη Σύνθια Τόμσον!

Πραγματικός χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ταμπού», που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA.

Η νέα αυτή σειρά έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην τηλεθέαση και να διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις, κάνοντας πάταγο.

Έτσι θα δούμε ότι οι αποκαλύψεις και τα μυστικά συνεχίζουν να κλονίζουν τις ζωές των ηρώων, που ψάχνουν να βρουν λύσεις.

Η Μαριλένα προσπαθεί να κρατήσει μυστική τη σχέση της με τη Σύνθια Τόμσον, αλλά οι υποψίες της αστυνόμου Ελένης μεγαλώνουν. Παράλληλα, η Μάρθα καλείται στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη, ενώ ο Σταύρος ανησυχεί για τις συνέπειες αυτής της κατάθεσης.

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Σε κακή κατάσταση η Πέρσα!

Από κει και πέρα, βλέπουμε ότι η Πέρσα βιώνει έντονο άγχος όταν ακούει τον γυναικολόγο της Μελίας να αναφέρεται στην εγκυμοσύνη, αλλά ο Έκτορας την καθησυχάζει, εξηγώντας πως πρόκειται για παρεξήγηση του γιατρού, ο οποίος δεν γνωρίζει για το χωρισμό τους.

Στο μεταξύ, ο Μηνάς και ο Χρυσόστομος ταξιδεύουν στην Αθήνα για να διαπιστώσουν αν η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση είναι η Ελίνα, η οποία έχει χαθεί εδώ και καιρό.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Καρτάλη έρχεται αντιμέτωπη με μια μαύρη επέτειο που ξυπνά τραυματικές αναμνήσεις για τον Γαβριήλ, επιβαρύνοντας την ήδη τεταμένη κατάσταση.

Τα πράγματα περιπλέκονται περαιτέρω όταν ο Λουκιανός πλησιάζει να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας που εμφανίζεται στο βίντεο, αλλά το ψέμα του για την εξαφάνισή της αποκαλύπτεται. Η Μάρθα αρχίζει να σκέφτεται το χειρότερο δυνατό σενάριο, αφήνοντας το μέλλον αβέβαιο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ταμπού και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταμπού επόμενα επεισόδια: Η Μαριλένα κρύβει την σχέση της με την τη Σύνθια Τόμσον!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα