MEDIA

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το αυτοκίνητο του Βρεττού στον γκρεμό

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα»
Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το αυτοκίνητο του Βρεττού στον γκρεμό

Δε χάνονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα», που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη σειρά της ΕΡΤ.

Τα νούμερα στην τηλεθέαση αναμένεται να πάρουν την ανιούσα, αφού τα όσα θα δούμε θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές και όχι άδικα.

Οι εξελίξεις λοιπόν, θα φέρουν τους χαρακτήρες αντιμέτωπους με σοβαρά διλήμματα και αγωνιώδεις στιγμές. Η Αρσινόη βρίσκεται ξανά σε αναταραχή όταν το αυτοκίνητο του Βρεττού βρίσκεται ριγμένο στον γκρεμό, καμένο, ενώ ο ίδιος παραμένει άφαντος.

Οι έρευνες για την εξαφάνισή του παίρνουν νέα τροπή, καθώς ο Ορέστης ζητά επίσημα τη βοήθεια του Λάζαρου Δεληγιάννη, ενώ η μυστική υπηρεσία φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο στο νησί.

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ψάχνει την αδερφή της η Νεφέλη!

Παράλληλα, ο φάκελος των παλιών επιθέσεων, που θεωρείτο κατεστραμμένος, ξαφνικά εμφανίζεται ξανά στα χέρια του Ορέστη. Αυτός τον παραδίδει στη Δόμνα, προκαλώντας ερωτήματα για τα κίνητρα πίσω από την κίνησή του. Την ίδια στιγμή, μια έντονη σύγκρουση ξεσπάει μεταξύ του Φιλίππου και του Νικόλα Βρεττού, με τις συνέπειες να είναι απρόβλεπτες.

Η Νεφέλη προσπαθεί απεγνωσμένα να εντοπίσει την αδελφή της, τη Δανάη, που όμως έχει φύγει για την Αθήνα με τον Μπόγρη, ενώ η απουσία του γέρου Βρεττού κάνει την κατάσταση στο ναυπηγείο όλο και πιο τεταμένη. Ο Βασίλης, εξαντλημένος από τη συνεχή πίεση και τη συμπεριφορά του Σταύρου, βρίσκει παρηγοριά μόνο στο ποτό.

Την ίδια στιγμή, η Αγνή ανακαλύπτει μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα από την Ελβετία και, με ένα ικανοποιημένο χαμόγελο, σχεδιάζει την απόδρασή της από το νησί, θέτοντας σε εφαρμογή το επόμενο βήμα του σχεδίου της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ηλέκτρα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος ζηλεύει Κουράκο – Αριάδνη!

Survivor 5/10: Παράτησαν την ασυλία οι Αετοί – Δε σταματούν οι κόντρες ανάμεσα στις ομάδες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το αυτοκίνητο του Βρεττού στον γκρεμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα