MEDIA

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Πυροβολούν τον Τόμι – Ειρήνης, Χάρης, Μανώλης βρίσκουν θησαυρό!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η παραλία».
Η παραλία επόμενα επεισόδια: Πυροβολούν τον Τόμι – Ειρήνης, Χάρης, Μανώλης βρίσκουν θησαυρό!

Τα πάνω-κάτω έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η παραλία», που προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ότι οι εξελίξεις κλιμακώνονται με έντονες συγκρούσεις και απρόσμενα γεγονότα, που θα ανεβάσουν και την τηλεθέαση.

Αρχικά η Ιφιγένεια έρχεται σε σοβαρή ρήξη με την Μπέρτα, καθώς η ένταση μεταξύ τους φτάνει στο αποκορύφωμα. Η Μπέρτα, σε μια έκρηξη θυμού, καταστρέφει την κάμερα της Ιφιγένειας, προκαλώντας μεγαλύτερη οργή και δημιουργώντας νέο κύμα αντιπαραθέσεων.

Παράλληλα, τα πράγματα παίρνουν δραματική τροπή όταν ο Τόμι δέχεται έναν πυροβολισμό και τραυματίζεται σοβαρά.

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Δέχεται πυροβολισμό ο Τόμι!

Η Νόνα, σε κατάσταση πανικού, προσπαθεί απεγνωσμένα να τον βοηθήσει και να παραμείνει ψύχραιμη εν μέσω της κρίσης γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.

Το χωριό, μαζί με τους χίπηδες, βυθίζεται στο άγχος και όλοι σπεύδουν στο ιατρείο για να μάθουν την κατάσταση της υγείας του Τόμι, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Εν τω μεταξύ, στο σπίτι της Ειρήνης, ο Χάρης και ο Μανώλης ανακαλύπτουν έναν κρυμμένο θησαυρό. Ωστόσο, η χαρά της ανακάλυψης γρήγορα μετατρέπεται σε διαμάχη, καθώς οι δυο τους δεν συμφωνούν για το πώς πρέπει να χειριστούν τα πολύτιμα ευρήματα και ποιος θα έχει τον έλεγχο των χρημάτων, οδηγώντας τους σε έντονη αντιπαράθεση.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «Η Παραλία» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Η Μαριλένα κρύβει την σχέση της με την τη Σύνθια Τόμσον!

Ένα iPhone κόστισε η παραχώρηση του Καλλιμάρμαρου για την αποψινή συναυλία της Άννας Βίσση

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος ζηλεύει Κουράκο – Αριάδνη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η παραλία επόμενα επεισόδια: Πυροβολούν τον Τόμι – Ειρήνης, Χάρης, Μανώλης βρίσκουν θησαυρό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα