ΑΕΚ

Χαβιέ Ριμπάλτα: Τους… κάτω κάτω να φέρει στην ΑΕΚ από την ατζέντα του της αλλάζει επίπεδο

Αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος του δικτύου του Ριμπάλτα, με αυτούς τους παίκτες.
Χαβιέ Ριμπάλτα: Τους… κάτω κάτω να φέρει στην ΑΕΚ από την ατζέντα του της αλλάζει επίπεδο

Ο Χαβιέ Ριμπάλτα είναι πλέον ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.

Ο 44χρονος Ισπανός έχει συνεργαστεί με ομάδες της Ιταλίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας, όμως ίσως οι εντυπωσιακότερες κινήσεις του να έγιναν στον καιρό που πέρασε στη Γιουβέντους ως ο επικεφαλής σκάουτινγκ όπου έφερε στο Τορίνο τους Πολ Πογκμπά, Ντάνι Άλβες, Πάουλο Ντιμπάλα, Αλβάρο Μοράτα και Άλεξ Σάντρο.

Αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος του δικτύου του Ριμπάλτα, ο οποίος μόνο τα… κάτω κάτω ονόματα της ατζέντας του να φέρει στην ΑΕΚ τότε της… αλλάζει επίπεδο και την κάνει και selling club.

Διαβάστε επίσης:

Χαβιέρ Ριμπάλτα: Τρελά λεφτά το μηνιάτικό του για να αλλάξει status στην ΑΕΚ

ΑΕΚ: Λαμέλα και Μαρσιάλ κοστίζουν 6 εκατομμύρια αλλά ακόμα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαβιέ Ριμπάλτα: Τους… κάτω κάτω να φέρει στην ΑΕΚ από την ατζέντα του της αλλάζει επίπεδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.