ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Με Χουάνκαρ και Ρόουζ η 11άδα κόντρα στη Λαμία – Η πρώτη 11άδα του Βόκολου

Οι 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν Άρης και Λαμία για το μεταξύ τους παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.
Άρης: Με Χουάνκαρ και Ρόουζ η 11άδα κόντρα στη Λαμία – Η πρώτη 11άδα του Βόκολου

Άρης – Λαμία: Άκης Μάντζιος και Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσαν τις 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους για το παιχνίδι των 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο προπονητής του Άρη παρέταξε 11άδα με τον Χουάνκαρ στο βασικό σχήμα καθώς ο Μάρτιν Φρίντεκ αντιμετώπισε πρόβλημα γαστρεντερίτιδας το τελευταίο 24ωρο κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα το άλλο αξιοσημείωτο στην 11άδα του Άρη είναι οτι παρότι ο Φαμπιάνο είναι διαθέσιμος, παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ που τα πήγε καλά στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ κι έτσι προτιμήθηκε να ξεκινήσει από τον Μάντζιο αντί του Βραζιλιάνου που προέρχεται από τραυματισμό.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα – Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Χουάνκαρ, Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί Γκαρθία, Σίστο, Μορόν.

Στον πάγκο: Σίντγκλεφ, Σαμόρα, Φετφατζίδης, Νταρίντα, Κουέισον, Πάρντο, Μάγιο, Σουλείμάνοφ.

Λαμία: Με διαφορετικό σύστημα η πρώτη 11άδα του Βόκολου

Στο ντεμπούτο του ο Λεωνίδας Βόκολος παρέταξε 11άδα με τέσσερις αλλαγές. Συγκεκριμένα Σαραμαντάς, Δοϊρανλής, Μπίκοφ και Γκουίντο ξεκινούν στο Βικελίδης, αντικαθιστώντας μεταξύ άλλων τους τιμωρημένους Φουρτάδο και Βλαχομήτρο.

Η Λαμία κατεβαίνει με σύστημα 3-4-3 και τους Μπίκοβ, Ρινγκ, Γκουίντο (κορυφή) να συνθέτουν την επιθετική τριάδα,

Λαμία (Βόκολος): Βόκολος, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αντράντε, Σαραμαντάς, Ραντόνια, Νούνιες, Δοϊρανλής, Μπίκοβ, Ρινγκ, Γκουίντο.

Στον πάγκο: Ρατον, Νεντάκης, Γκοτζαμανίδης, Μέκιτς, Σάντμπεργκ, Ενρίκεζ, Αθανασακόπουλος, Βιτλής, Σιόβας.

  • Διαιτητής: Ζαμπαλάς
  • Βοηθοί: Κόλλιας, Κομισοπούλου
  • 4ος: Τσαγκαράκης
  • VAR – AVAR: Τζήλος, Κολλιάκος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Με Χουάνκαρ και Ρόουζ η 11άδα κόντρα στη Λαμία – Η πρώτη 11άδα του Βόκολου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.