ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Θα κάνει το ίδιο λάθος στο ντέρμπι ο Αλόνσο;

Το πλάνο του Ντιέγκο Αλόνσο για τον μεγάλο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.
Παναθηναϊκός: Θα κάνει το ίδιο λάθος στο ντέρμπι ο Αλόνσο;

Τον Ολυμπιακό φιλοξενεί ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και ο Ντιέγκο Αλόνσο δίνει τελικό επιβίωσης.

Φαντάζει σχεδόν δεδομένη η αλλαγή προπονητή, εάν ο Ουρουγουανός δεν πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι. Υπομονή πια δεν υπάρχει στους «πράσινους», οι οποίοι δεν έχουν καμία βελτίωση με τον 49χρονο.

Επομένως, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα παρατάξει το «τριφύλλι» ο Αλόνσο. Με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα έκανε εγκλήματα και ήρθε η τιμωρία με την ισοπαλία.

Από εκείνο το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα έχει αλλαγές. Ήταν σίγουρο πως ορισμένοι παίκτες θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Μπάλντοκ, Αράο, Τετέ και Ιωαννίδης είναι σε αυτή την κατηγορία. Μαζί τους και ο Γεντβάι.

Επομένως, ο Ντραγκόφσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλάντένοβιτς μπροστά του. Στα χαφ σίγουρα ο Αράο και το πιθανότερο είναι να έχει στο πλάι του τον Μαξίμοβιτς.

Ο Ιωαννίδης θα είναι μπροστά και το ερώτημα είναι εάν θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα ο Μπακασέτας μετά την καλή του εμφάνιση στη Βοσνία ή θα μπει ο Ουναΐ.

Ωστόσο, ανοιχτό είναι και το αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί ο Πελίστρι έχει το προβάδισμα. Ωστόσο, ο Ουρουγουανός δεν ήταν καλός στον αγώνα με την Μπόρατς. Επομένως, υπάρχει μία σκέψη και για τον Τζούρισιτς, ο οποίος αποδεδειγμένα δεν μπορεί αριστερά. Θα κάνει ξανά το ίδιο λάθος ο Αλόνσο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Θα κάνει το ίδιο λάθος στο ντέρμπι ο Αλόνσο;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.