VIRAL

Έβαλε πωλητήριο και τους έβγαλε τα μάτια

Πιο ψηλά δεν μπορούσε να βάλει το πωλητήριο;
Έβαλε πωλητήριο και τους έβγαλε τα μάτια

Ένα πωλητήριο που δεν φτάνουν να διαβάσουν ούτε οι … θεόρατοι Έντι Ταβάρες και Μουσταφά Φαλ έβαλε κάποιος σε μια πολυκατοικία.

Οπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στην ανάρτηση σε προφίλ του TikTok το πωλητήριο μπήκε τέρμα στο ταβάνι πάνω από το θυροτηλέφωνο.

Τώρα τι ακριβώς γράφει και τι ακριβώς πουλάει εκείνος ή εκείνη θα σας γελάσουμε, καθώς κανείς δεν μπορεί να δει. Το ερώτημα είναι πώς έφτασαν να το κολλήσουν εκεί ψηλά!

@athina.al Ο καλυτερος του χωριού 😂😂😂😂 #realestate #greekrealestate ♬ πρωτότυπος ήχος – Athina.Al

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβαλε πωλητήριο και τους έβγαλε τα μάτια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.