ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι το νέο ταλέντο του

Ποιο είναι το νέο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ που μπορεί να φτάσει έως την πρώτη ομάδα.
ΠΑΟΚ: Αυτός είναι το νέο ταλέντο του

Άπαντες γνωρίζουν πόσο καλή δουλειά κάνει ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο ακαδημιών. Δεν είναι τυχαίο που τόσοι παίκτες του έπαιξαν στη Super League 1. Κάποιοι πήραν μεταγραφή και διαπρέπουν και εκτός συνόρων.

Τα παραδείγματα είναι αρκετά, γνωστά και καταγεγραμμένα. Το δύσκολο φυσικά είναι να υπάρχει αντίστοιχη συνέχεια. Γιατί ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά.

Αυτό που λένε πέριξ της Τούμπας, πάντως, είναι ότι η νέα φουρνιά δεν είναι το ίδιο καλή. Υπάρχει, όμως, και μία εξαίρεση. Ένας παίκτης του ΠΑΟΚ Β’.

Παρεμπιπτόντως, ο τελευταίος δείχνει πως θα είναι και φέτος άκρως ανταγωνιστικός. Μετά από τρεις αγωνιστικές στη Super League 2 δεν έχει ήττα. Ισοπαλία με Ηρακλή στην πρεμιέρα (0-0), ισοπαλία μετά με τη Νίκη Βόλου εκτός (1-1) και την Παρασκευή (4/10) η νίκη με ανατροπή απέναντι στον Μακεδονικό.

Ποιος διαμόρφωσε το τελικό 2-1; Ο Δημήτρης Κωττάς, ο στόπερ που κερδίζει τις εντυπώσεις στους «ασπρόμαυρους». Αυτό είναι το επόμενο πρότζεκτ του «Δικέφαλου του Βορρά».

Ο 19χρονος είναι για την ώρα ο μόνος που δείχνει έτοιμος να κάνει σταδιακά το βήμα για την πρώτη ομάδα. Θέλει δουλειά προφανώς, αλλά έχει το πακέτο. Είναι 15 φορές διεθνής με την Εθνική Κ19 και αυτή είναι η τρίτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ Β’. Έχει ήδη, δηλαδή 37 ματς στη δεύτερη κατηγορία. Φέτος είναι η χρονιά της κρίσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Αυτός είναι το νέο ταλέντο του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.