ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Στέφανος Τζίμας εκθέτει ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου

Ο Στέφανος Τζίμας βρήκε ξανά δίχτυα με τη Νυρεμβέργη την ώρα που ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει τίποτα από τους φορ του.
Ο Στέφανος Τζίμας εκθέτει ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου

Πήγε στη Νυρεμβέργη για να πάρει παιχνίδια ο Στέφανος Τζίμας και απορείς γιατί δεν θα μπορούσε να βρει χρόνο στον ΠΑΟΚ.

Πέρυσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε να προτιμάει τον Αλί Σαμάτα. Για τη χρησιμότητα του Μπράντον Τόμας ούτε λόγος. Όλοι συμφωνούν πως ο Ισπανός κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και ας μη σκοράρει τόσο συχνά. Ωστόσο, η μεταγραφή του Αφρικανού ήταν ένα φιάσκο. Και αντί να στηρίξει ο ΠΑΟΚ το δικό του παιδί, είδε τον Ρουμάνο να τον αφήνει τρίτη επιλογή.

Φέτος οι πρωταθλητές Ελλάδας τον έβγαλαν εκτός τριάδας! Πήραν δύο επιθετικούς, ο Σαμάτα τους ξέμεινε και ο Τόμας δικαίως ανανέωσε. Έτσι ο Στέφανος Τζίμας έφυγε δανεικός για τη Νυρεμβέργη.

Του πήρε λίγο καιρό για να προσαρμοστεί και στην αναμέτρηση με την Ουλμ είχε γκολ και ασίστ. Πάνω που έδειχνε ανεβασμένος, αντίκρισε την κόκκινη στις καθυστερήσεις. Έχασε δύο παιχνίδια, επέστρεψε και ξανασκόραρε. Αυτός άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με 3-2 επί της Μούνστερ.

Ο μικρός έχει ήδη σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος δύο γκολ και μία ασίστ. Πόσα τέρματα έχουν σημειώσει οι υπόλοιποι φορ του ΠΑΟΚ; Ο Τόμας λόγω τραυματισμού έχει πέντε συμμετοχές δίχως γκολ. Τρεις έχει και ο επίσης άσφαιρος Σαμάτα. Ο Ταρίκ Τισουντάλι σε 10 αγώνες έχει μόνο ένα γκολ και μία ασίστ. Τέλος, ο Φέντορ Τσάλοφ μετρά σε έντεκα αγώνες ένα γκολ και μία ασίστ. Το γκολ του Ρώσου, μάλιστα, ήταν αυτή η κόντρα στον Βόλο.

Συνεπώς, ο Στέφανος Τζίμας έχει μόνος του όσα γκολ έχουν βάλει μαζί οι τέσσερις επιθετικοί του ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια εκθέτει όσους θεωρούσαν πως ήταν καλύτερο να πάρουν παίκτες στη θέση του αυτό το καλοκαίρι. Και η καμπάνα χτυπά πρωτίστως για τον Λουτσέσκου, αφού στο κλαμπ υπάρχουν αρκετοί που τον πιστεύουν. Ακόμη και εάν δεν τον στηρίζουν όσο θα έπρεπε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Στέφανος Τζίμας εκθέτει ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.