ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Κίνηση-ματ για το μεγάλο του ταλέντο

Προσέχει για να έχει ο ΟΦΗ.
ΟΦΗ: Κίνηση-ματ για το μεγάλο του ταλέντο

Είναι το μοναδικό project από εποχής Σαμαράδων στον ΟΦΗ που έχει αντέξει στον ανταγωνισμό της πρώτης ομάδας και στέκεται στη Super League 1.

Τζίφος η περιβόητη δουλειά στις ακαδημίες. Ακόμη και τώρα που ο Τραϊανός Δέλλας δίνει έμφαση στο ντόπιο στοιχείο, αποτέλεσμα δεν υπάρχει.

Μόνο ο Γιάννης Αποστολάκης ξεχωρίζει και βγάζει μία προοπτική. Είναι, άλλωστε, και μέλος της Εθνικής Ελπίδων. Την ίδια ώρα που ούτε ο Τίτος Κουτεντάκης ούτε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης δείχνουν ικανοί για το κάτι παραπάνω, ο πρώτος της παρέας σε πείθει πως έχει να δώσει πράγματα.

Το θέμα φυσικά είναι να έχει και την απαιτούμενη βελτίωση στην πορεία. Έχουμε δει πολλά παιδιά να μένουν στάσιμα. Ο ίδιος σε όλους τους αγώνες έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα πλην αυτού με τον Βόλο λόγω τραυματισμού. Άλλες φορές βασικός, άλλες μπαίνοντας ως αλλαγή έχει αγωνιστικό ρυθμό και είναι ενεργός.

Πέρυσι υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027, αλλά ο ΟΦΗ βλέποντας την πρόοδό του, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Σύντομα θα τον καλέσει για επέκταση και αναπροσαρμογή των οικονομικών του όρων. Τη δεδομένη χρονική στιγμή εισπράττει μόλις ένα 20άρικο και οι Κρητικοί θα κάνουν την κίνησή τους για να τον «δέσουν» εκτιμώντας πως στο μέλλον ίσως έχουν και ανάλογα έσοδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ: Κίνηση-ματ για το μεγάλο του ταλέντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.