VIRAL

Εκεί είδε η Σάρα Κόνορ το τέλος του κόσμου στο Terminator 2

Θαυμαστής της ταινίας «Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης» βρέθηκε σε σημείο όπου γυρίστηκε η ταινία 33 χρόνια μετά.
Εκεί είδε η Σάρα Κόνορ το τέλος του κόσμου στο Terminator 2

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας «Terminator 2: Judgment Day» («Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης» στα ελληνικά) γυρίστηκε σε προάστιο του Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα η σκηνή με το λεγόμενο «Τέλος του κόσμου» από πυρηνικά και μάλιστα σε μια παιδική χαρά γεμάτη με παιδιά.

Πρόκειται για ένα προφητικό όραμα για το μέλλον που βιώνει η Σάρα Κόνορ την οποία υποδύεται η Λίντα Χάμιλτον. Ο χαρακτήρας υφίσταται επαναλαμβανόμενα όνειρα ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος , ένα γεγονός που ξέρει ότι μια μέρα θα προκληθεί από την τεχνητή νοημοσύνη που είναι γνωστή ως SkyNet σε μια προσπάθεια να εξαλείψει την ανθρώπινη φυλή – μια πράξη που είναι ακόμη πιο τρομακτική λόγω του ακλόνητου συναισθήματός της του αναπόφευκτου.

Το SkyNet έχει ήδη χρησιμοποιήσει το ταξίδι στο χρόνο μια φορά στο παρελθόν, στέλνοντας έναν ρομπότ-δολοφόνο (ton Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ο οποίος στην πρώτη ταινία είναι κακός) για να προσπαθήσει να εξοντώσει τη Σάρα και τον αγέννητο γιο της Τζον, αλλά η απειλή του ψυχρού πολέμου της Ημέρας της Κρίσης είναι πολύ πραγματική για έναν χαρακτήρα που ζει υπό τη συνεχή απειλή του πυρηνικού Αρμαγεδώνα ως Σάρα Ο Κόνορ το κάνει.

«Τα παιδιά μοιάζουν με καμένο χαρτί. Μαύρος. Δεν κινείται. Και τότε τους χτυπά το κύμα έκρηξης. Και πετούν σαν φύλλα», λέει η Σάρα Κόνορ.

Η τοποθεσία λοιπόν βρίσκεται στο «Ascot Ηills Park» από όπου φαίνονται στο βάθος οι ουρανοξύστες του Λος Άντζελες. Μάλιστα μια θαυμαστής της σειράς ταινιών βρέθηκε εκεί 33 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας το μακρινό 1991 και μας δείχνει πώς είναι σήμερα το σημείο.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του TikTok, στο οποίο πλέον δεν βρίσκεται η παιδική χαρά που εμφανιζόταν στο έργο η οποία είχε προφανώς κατασκευαστεί για την ταινία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκεί είδε η Σάρα Κόνορ το τέλος του κόσμου στο Terminator 2», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.