ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι της αναμέτρησης!

Μία πολύ δυνατή αναμέτρηση μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου!
Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι της αναμέτρησης!

Πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στη «Λεωφόρο», εκεί όπου στις 17:00 η Athens Kallithea θα υποδεχτεί τον Αστέρας Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία της Super League 1 και θέλουν με κάθε τρόπο το θετικό αποτέλεσμα για να… αναρριχηθούν.

Οι γηπεδούχοι έχουν παίξει εξαιρετικά κόντρα στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη.

Κάτι που θέλουν να αλλάξουν και το αξίζουν, με τα όσα έχουν καταφέρει να δείξουν μέσα στο γήπεδο στη φετινή περίοδο.

Από κει και πέρα και ο Αστέρας Τρίπολης μετά από τη δυνατή πρεμιέρα και τη νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν έχει καταφέρει να πάρει άλλους τρεις βαθμούς, κάτι που θέλει να αλλάξει.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης, μπορεί να το κάνει από το Cosmote Sport 1HD.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι της αναμέτρησης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.