SPORTIME BET

To ντέρμπι «αιωνίων» με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Όλη η δράση στο ντέρμπι «αιωνίων» παρέα με τη Novibet!
To ντέρμπι «αιωνίων» με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Έφτασε η ώρα για πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» τη φετινή σεζόν! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι αποφασισμένοι να μας χαρίσουν νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις την Κυριακή (20:30) στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων ότι προέρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» στο 1-1 με την Μπόρατς στη Βοσνία στην 1η αγωνιστική του Conference League και την ίδια μέρα οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 στο Φάληρο της Μπράγκα στη 2η στροφή του Europa League.

Το «τριφύλλι» επί ελληνικού εδάφους μετράει μόλις 2 νίκες σε 6 αγωνιστικές και η ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή αύξησε την πίεση στα ύψη. Ο προπονητής Ντιέγκο Αλόνσο φιλοδοξεί να χαρίσει στους φίλους του συλλόγου μια μεγάλη νίκη απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση το τσουνάμι της κριτικής θα φουσκώσει επικίνδυνα για το ίδιο. Ο κορυφαίος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, δεν έχει σκοράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως στα τελευταία τρία ντέρμπι έχει βρει δύο φορές δίχτυα!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1:2.60 Χ:3.20 2:2.95

Ο Ολυμπιακός με 4 νίκες πρωταγωνιστεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και φιλοδοξεί με μια νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού να εκτοξεύσει των ενθουσιασμό όλων στα ύψη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να νικήσουν στο «σπίτι» του αντιπάλου από τον Μάιο του 2021. Μεγάλο κίνητρο για νίκη και γκολ έχει ο Ελ Κααμπί. Το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού φέτος μετράει ήδη 4 γκολ στη Super League, όμως στο παρελθόν (4 ματς) δεν έχει σκοράρει ποτέ εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To ντέρμπι «αιωνίων» με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.