MEDIA

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Χρόνης μαθαίνει το πραγματικό παρελθόν Πέτρου

Πραγματικός χαμός στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel».
Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Χρόνης μαθαίνει το πραγματικό παρελθόν Πέτρου

Πολύ δυνατά έχει αρχίσει η νέα σειρά του ANT1, το «Grand Hotel», που στα επόμενα επεισόδια του, αναμένεται να μας συγκλονίσει ακόμα περισσότερο.

Η τηλεθέαση δε λέει ψέματα και αυτό το νέο εγχείρημα έχει αρχίσει να κερδίζει τον κόσμο και να… χτίζει το δικό του κοινό.

Πάμε τώρα στα όσα θα δούμε στη συνέχεια. Αρχικά ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπος με σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της αδερφής του, πληροφορίες που ποτέ δεν είχε φανταστεί.

Αυτές θα τον συγκλονίζουν, ενώ η Αλίκη, με την αγάπη και τη στήριξή της, είναι συνεχώς στο πλευρό του, για να τον βοηθήσει να αντέξει.

Στο μεταξύ, ο Χαραλάμπης εκμυστηρεύεται στη Θεώνη όσα έμαθε για τη Βασιλική, φέρνοντάς τους ακόμα πιο κοντά, καθώς οι κοινές ανησυχίες και τα συναισθήματα τους ενώνουν.

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Χαμός ανάμεσα σε Ελένη και Αγγέλα!

Από κει και πέρα, η Ελένη, που ανέλαβε τη θέση της βοηθού οικονόμου, έρχεται ξανά σε σύγκρουση με την Αγγέλα, καθώς οι διαφορές τους συνεχίζουν να προκαλούν ένταση.

Παράλληλα, ο Ιορδάνης αρχίζει να φλερτάρει τη Βενετία, μια κίνηση που προκαλεί την οργή όχι μόνο της Καλλιόπης αλλά και του πατέρα της Βενετίας, ο οποίος αντιδρά έντονα στη σχέση αυτή.

Ο Χρόνης κάνει μια σημαντική ανακάλυψη σχετικά με την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου και τη συγγένειά του με τη Βασιλική. Επιπλέον, αποκαλύπτει κρυφές πτυχές από το παρελθόν του Πέτρου, που δεν γνωρίζει κανείς άλλος.

Η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει μια απρόσμενη τροπή, τη στιγμή που οι αρχές εντοπίζουν ένα νέο πτώμα. Ο φόβος και η αγωνία κυριαρχούν, καθώς όλοι αναρωτιούνται αν πρόκειται για τη Βασιλική, δημιουργώντας μια νέα κρίση που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Grand Hotel και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Χρόνης μαθαίνει το πραγματικό παρελθόν Πέτρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα