MEDIA

Ατζούν: «Τέλος» σταδιακά από την βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Αλλαγή προφίλ προσεχώς στον ΣΚΑΪ
Ατζούν: «Τέλος» σταδιακά από την βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Σταδιακή αλλαγή του προφίλ του, που έχει ταυτιστεί με τα ριάλιτι, θα πραγματοποιήσει τους επόμενους μήνες ο ΣΚΑΪ, με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης αυτής της στροφής την προσεχή σεζόν.

Οι αλλαγές θα γίνουν βήμα-βήμα και χωρίς βεβιασμένες κινήσεις, ενώ αναμένεται να διαφοροποιηθεί σταδιακά η ποσόστωση των προγραμμάτων του Ατζούν Ιλιτζαλί έναντι άλλου περιεχομένου και να αλλάξουν τα δεδομένα του deal μεταξύ ΣΚΑΪ και Acun Medya σχετικά με την παραχώρηση όλης της prime time.

Ήδη το slot των 21:00 κάθε Δευτέρα παραχωρήθηκε στο ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του Αλέξη Παπαχελά «Η σκοτεινή δεκαετία 1964-1974», ενώ, μετά το τέλος του ντοκιμαντέρ, θα παραμείνει στην ευθύνη του ενημερωτικού τομέα είτε με νέο ντοκιμαντέρ είτε με εκπομπή λόγου.

Πληροφορίες της RealNews αναφέρουν ότι στο β’ μισό της σεζόν ενδέχεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και μια σειρά μυθοπλασίας (όχι καθημερινή), εφόσον βρεθεί το κατάλληλο προϊόν που θα δώσει τον τόνο της στροφής περιεχομένου.

Πηγή: mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατζούν: «Τέλος» σταδιακά από την βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα