MEDIA

Σάκης Ρουβάς: Γιατί «δεν θέλουν» να παρουσιάσει εκπομπή

Ο Σάκης Ρουβάς στο «Exatlhon»;
Σάκης Ρουβάς: Γιατί «δεν θέλουν» να παρουσιάσει εκπομπή

Την ώρα που το Survivor διανύει ήδη τις πρώτες του ημέρες, ο ΣΚΑΪ έχει ήδη προγραμματίσει για το δεύτερο μισό της σεζόν ένα ακόμα αγωνιστικό ριάλιτι που έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αυτό δεν είναι άλλο από το Exathlon.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ, το οποίο γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία σε όποια χώρα και αν προβάλλεται (Γερμανία, Τουρκία. Ουγγαρία. Ισπανία, Ρουμανία, Μεξικό, Βραζιλία. Σλοβενία και Κολομβία) και αφορά σε πίστες αγωνισμάτων με έναν και μόνο σκοπό. Τη μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του χρηματικού επάθλου.

Την ίδια στιγμή, μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι.

Το όνομα του Σάκη Ρουβά ακούγεται, με βάση δημο σιεύματα, ως επικρατέστερο, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, το κανάλι του Φαλήρου κινείται σε διαφορετική τροχιά και ψάχνει για «άκαυτο» πρόσωπο.

Πηγή: mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάκης Ρουβάς: Γιατί «δεν θέλουν» να παρουσιάσει εκπομπή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα