ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ήδη ψάχνει για προπονητή!

Έχει βγει στην αγορά ο Παναθηναϊκός για τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Αλόνσο.
Παναθηναϊκός: Ήδη ψάχνει για προπονητή!

Μένει μέχρι να φύγει ο Ντιέγκο Αλόνσο! Ο Παναθηναϊκός βλέπει ότι με τον Ουρουγουανό δεν έχει βελτίωση και ήδη βγήκε στην αγορά.

Ουσιαστικά το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο αγώνας με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Με τις εμπνεύσεις τύπου Σπόραρ για βασικός η αλλαγή κλείδωσε. Φυσικά με ντέρμπι να ακολουθεί δεν ήταν απλό.

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αλόνσο είχε άλλη μία ευκαιρία. Αν και το χαρτί ήταν ξεκάθαρο πως δύσκολα θα γυρίσει. Το επιβεβαίωσε ο αγώνας στο ΟΑΚΑ.

Καλός για ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, κακός στο δεύτερο και στο φινάλε έμεινε χωρίς το τρίποντο για ένα ακόμη ντέρμπι. Αυτό είναι το σημαντικό. Η διαφορά από την κορυφή μεγαλώνει και τίποτα δεν σε πείθει πως στην πορεία η ψαλίδα θα κλείσει.

Οι «πράσινοι» έχουν το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και αυτό δεν βγαίνει στο χορτάρι. Προφανώς ο υπεύθυνος είναι ένας, ο προπονητής.

Γι’ αυτό και το «τριφύλλι» ήδη το ψάχνει. Μόλις το βρει θα τρέξουν και οι εξελίξεις. Στο τραπέζι πέφτουν πολλά ονόματα και από διαφορετικά πρόσωπα.

Υπάρχει συγκεκριμένο μπλοκ που θέλει τον Γκουστάβο Πογέτ, όνομα που αποκάλυψε το Sportime.gr. Υπάρχουν άλλοι που έριξαν στο τραπέζι την περίπτωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το σίγουρο είναι πως εντός των ημερών θα υπάρχουν εξελίξεις.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ήδη ψάχνει για προπονητή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.