ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός : Ο Βαρούχας λέει δεν υπάρχει πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρος ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη φάση του Ρέτσου που ζητάει πέναλτι ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός : Ο Βαρούχας λέει δεν υπάρχει πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήκωσε συζήτηση το χέρι του Ρέτσου εντός περιοχής, Ο Παναγιώτης Βαρούχας την έκοψε πάντως. Δεν υπάρχει πέναλτι είπε στις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είναι ένα σύμπλεγμα παικτών, σε κοντινή απόσταση. Με την πλάτη του ο παίκτης του Παναθηναϊκού κρατάει την μπάλα κοντά στον Ρέτσο. Τα χέρια του είναι σε φυσική θέση, δεν υπάρχει πέναλτι».

Αυτά είπε ο γνωστός τηλεκριτικός διαιτησίας στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ. Μάλιστα πρόσθεσε πως ορθά και ο VAR του Γερμανού Ζίμπερτ δεν έκανε την παραμικρή παρέμβαση για τη φάση.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη φάση του Ρέτσου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός : Ο Βαρούχας λέει δεν υπάρχει πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.