MEDIA

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Αγγέλα κάνει σκουπίδι την Ελένη – Η Αλίκη μαθαίνει τα πάντα για Πέτρο!

Τι εξελίξεις θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel».
Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Αγγέλα κάνει σκουπίδι την Ελένη – Η Αλίκη μαθαίνει τα πάντα για Πέτρο!

Χάος θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel», όπου οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 θα είναι καταιγιστικές.

Αρχικά θα δούμε ότι ο Πέτρος, είναι συντετριμμένος ψυχολογικά, καθώς οδηγείται από τον Χρόνη μπροστά στο άψυχο σώμα μιας κοπέλας, φοβούμενος ότι ίσως είναι η αδερφή του.

Ο φόβος και η αγωνία τον κυριεύουν, ενώ η Αλίκη, ανήσυχη για την ξαφνική αναχώρησή του από το ξενοδοχείο με την αστυνομία, προσπαθεί να μάθει τι συνέβη.

Παράλληλα, ο Χαραλάμπης επισκέπτεται το Grand Hotel, ψάχνοντας πληροφορίες για τον Πέτρο, και προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από την Αγγέλα. Η ίδια όμως, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η Ελένη θα πληγώσει τον Νικόλα, δεν διστάζει να βγάλει απέναντί της το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Συνεργάζονται Χρόνης, Πέτρος, Αλίκη και Νικόλας!

Από κει και πέρα, σε μια απροσδόκητη εξέλιξη, ο Χρόνης ενώνει τις δυνάμεις του με τον Πέτρο, την Αλίκη και τον Νικόλα, για να εντοπίσουν τον δολοφόνο με το χρυσό μαχαίρι που κρύβεται μέσα στο ξενοδοχείο.

Μαζί καταστρώνουν ένα περίπλοκο σχέδιο, στο οποίο ο καθένας έχει έναν σημαντικό ρόλο, με στόχο να τον παγιδεύσουν και να αποκαλύψουν την αλήθεια. Ωστόσο, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν είναι πολύ περισσότερες και πιο περίπλοκες από ό,τι περίμεναν.

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ο Χρόνης αποκαλύπτει στην Αλίκη το σκοτεινό και ένοχο παρελθόν του Πέτρου, αφήνοντάς την άφωνη και γεμάτη αμφιβολίες για τον άνθρωπο που θεωρούσε πως γνώριζε.

Οι νέες πληροφορίες αλλάζουν τις ισορροπίες, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη ένταση και ανατροπές στην ομάδα τους.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Grand Hotel και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία εξέλιξη με Μαρινέλλα

Τέλος από την ΕΡΤ για να πάει στο ΣΚΑΪ και στην Ευλαμπία Ρέβη

Disclaimer: Γιατί όλοι περιμένουν αυτή τη σειρά στο Apple TV

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Αγγέλα κάνει σκουπίδι την Ελένη – Η Αλίκη μαθαίνει τα πάντα για Πέτρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα