ΠΑΟΚ

Ο Μαντί Καμαρά έχει και πάλι σφυγμό στον ΠΑΟΚ

Ο Μαντί Καμαρά έχει ξανά σφυγμό και κάνει απόσβεση για τον ΠΑΟΚ
Ο Μαντί Καμαρά έχει και πάλι σφυγμό στον ΠΑΟΚ

Η απόκτηση του Μαντί Καμαρά άνοιξε με ηχηρό τρόπο την αυλαία των μεταγραφικών κινήσεων του ΠΑΟΚ στην καλοκαιρινή περίοδο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας εκμεταλλεύτηκαν τη ρήξη των σχέσεων του Αφρικανού άσου με τον Ολυμπιακό που οδήγησε στη μη ανανέωση του συμβολαίου του και τον έκανε κάτοικο Τούμπας ως free agent.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη προκειμένου ο 27χρονος μέσος να έρθει και να αλλάξει τις ισορροπίες για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου που θεωρούσε τότε πως «κούμπωνε» άψογα σε ένα πιθανό δίδυμο με τον Σουαλιό Μεϊτέ.

Ο Γάλλος τελικά ήταν αυτός που είπε αντίο στη Θεσσαλονίκη, όμως ο Καμαρά έχει ήδη αρχίσει να επιβεβαιώνει όσους τον ήθελαν στα «ασπρόμαυρα».

Ο Μαντί Καμαρά έχει και πάλι σφυγμό στον ΠΑΟΚ

Αναμετρήσεις όπως αυτή στο Αλί Σαμί Γεν κόντρα στη Γαλατασαράι για το League Phase του UEFA Europa League έδωσαν την ευκαιρία στον μέσο από την Γουινέα να δώσει μια γερή γεύση από τα όσα μπορεί να προσφέρει στις καλές του βραδιές.

Παιχνίδια όμως λιγότερο φανταχτερά, όπως αυτό στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (1-2) αλλά και στη Βοιωτία κόντρα στον Λεβαδειακό (0-2), είναι αυτά που στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μπορεί να έχουν μια πιο περίοπτη θέση στον όποιο απολογισμό της πρώτης σεζόν του στη Μακεδονία.

Αποτέλεσε το πρόσωπο που συνδέει δύο άκρως κομβικά τρίποντα για τον ΠΑΟΚ, σε παιχνίδια που έδειχναν να σφίγγουν ιδιαίτερα.

Ο Μαντί Καμαρά έδωσε τη λύση σκοράροντας με το κεφάλι τόσο απέναντι στο σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία όσο και χθες (6/10) κόντρα σε αυτό του Νίκου Παπαδόπουλου.

Έβγαλε την ομάδα του από τα σχοινιά που βρισκόταν μέχρι το 90ο και το 86ο λεπτό αντίστοιχα και έδωσε συνολικά έξι πόντους.

Πόντοι που τώρα μπορεί να μην λένε πολλά αλλά στο φινάλε του πρωταθλήματος ίσως να ισοδυναμούν με «χρυσάφι» για τους Θεσσαλονικείς.

Με αυτόν τον τρόπο, ξεπέρασε (όσον αφορά το σκοράρισμα) τα προσωπικά του νούμερα την τελευταία διετία και ευελπιστεί πως η γεμάτη σεζόν του 2019/20 με τους 51 αγώνες, τα 7 γκολ και τις 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ίσως να επαναληφθεί.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ ήδη έχει αρχίσει να παίρνει πίσω ορισμένα από αυτά που έχει ξοδέψει για το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του και ο Καμαρά δείχνει να έχει και πάλι σφυγμό. Ο Μαντί Καμαρά ήθελε να νιώσει και πάλι σημαντικός.

Το «Απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο με αυτή την ομάδα» είναι απλά η απόδειξη..

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madyson Camara (@madycamara)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μαντί Καμαρά έχει και πάλι σφυγμό στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.