ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MEGA: Άμεσες εξελίξεις με Αλόνσο!

Ξεκάθαροι στο MEGA για τα όσα έρχονται για τον Ντιέγκο Αλόνσο!
MEGA: Άμεσες εξελίξεις με Αλόνσο!

Πολλά θέματα συνεχίζει να έχει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το MEGA, αφού σε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την ισοπαλία με την Μπόρατς, δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε τον Ολυμπιακό, κάτι που δημιουργεί έξτρα πίεση και ερωτηματικά.

Αυτό ξεκαθάρισαν και στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live», όταν και γινόταν η ανάλυση για το ντέρμπι των «Αιωνίων» της Super League 1, που διαφέρει από όλα τα άλλα.

Συγκεκριμένα, τονίστηκε ότι περάσαμε ακόμα μία εβδομάδα, όπου ο Ντιέγκο Αλόνσο δείχνει ότι δεν έχει περάσει μία… ταυτότητα στην ομάδα του και δεν έχει δείξει δείγματα δουλειάς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν μάλιστα, ξεκαθαρίστηκε ότι μέχρι τώρα δεν υπήρχε θέμα αναζήτησης νέου τεχνικού, ωστόσο μετά το ντέρμπι φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει.

Άλλωστε και το Sportime από τη μεριά του, σας αποκάλυψε ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα μείνει για λίγο ακόμα στο «τριφύλλι», μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Δείτε τα όσα αναφέρθηκαν στο MEGA!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MEGA: Άμεσες εξελίξεις με Αλόνσο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.