ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Το «λάθος» του Μπαρτζώκα με τον Φουρνιέ!

Κι όμως ο Μπαρτζώκας για κάποιους είναι ξεκάθαρο το τι θέλει να πετύχει.
Ολυμπιακός: Το «λάθος» του Μπαρτζώκα με τον Φουρνιέ!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη χρονιά αρκετά ιδανικά, κερδίζοντας το Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως η συνέχεια πήγε λίγο διαφορετικά, καθώς γνώρισε ήττα στην πρεμιέρα της Euroleague από τη Φενερμπαχτσέ.

Η ομάδα του Πειραιά και εκεί έδειξε κάποια στοιχεία και ότι ακόμα και στο κακό του βράδυ, μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά τελικώς ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα.

Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε ακόμα πάρα πολύ αρχή στη σεζόν και καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη και δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοση της, για να παρουσιάσει το πρόσωπο που περιμένουν οι οπαδοί της, που πάντα θέλουν το καλύτερο δυνατό.

Οι αρκετοί νέοι παίκτες που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα και φυσικά οι πολύ σημαντικές απουσίες του Μουσταφά Φαλ και του Νικολά Μιλουτίνοφ, μεγεθύνουν τα προβλήματα, αφού είναι πάρα πολύ κομβικοί σε άμυνα και επίθεση, όπως έχουμε αναλύσει.

Ολυμπιακός: Η κριτική για τον Φουρνιέ!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, δέχτηκε αρκετή κριτική για τη χρησιμοποίηση του Εβάν Φουρνιέ για πολλά λεφτά.

Αυτό έγινε και με τους Τούρκους στη Euroleague και φυσικά στο τελικό του Super Cup απέναντι στον Παναθηναϊκό, που φυσικά… κρύφτηκε μετά την κατάκτηση του τροπαίου.

Μάλιστα χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «λάθος» και τόνιζαν ότι ο Γάλλος θα έπρεπε να βρεθεί στον πάγκο και να αγωνιστεί κάποιος άλλο στη θέση του.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο τι επιδιώκει να κάνει ο Έλληνας κόουτς. Θέλει να δώσει ρυθμό στον Γάλλο παίκτη, που οι δύο τελευταίες του χρονιές δεν ήταν γεμάτες και να τον φέρει στο επίπεδο που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα.

Ο ίδιος ο Φουρνιέ δείχνει ότι ψάχνεται και προσπαθεί να είναι ομαδικός, ώστε να κατανοήσει πώς λειτουργούν όλα μέσα στο παρκέ. Ακόμα και όταν έχει ελεύθερα σουτ, τα οποία έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να τα εκτελεί με ευκολία, τώρα δείχνει ότι προτιμά πρώτα να πασάρει.

Είναι βέβαιο ότι μόλις ο Φουρνιέ βρει τον ρυθμό του και μπει στο 100% της ομάδας, τότε θα έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά που έδειχνε και στο NBA και φυσικά έχει δείξει με την Εθνική Γαλλίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το «λάθος» του Μπαρτζώκα με τον Φουρνιέ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.