ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουσούφ Γιαζίτσι: Τρελάθηκε στο Ρέντη

Λάτρεψαν την Ελλάδα ο Γιαζίτσι και η σύζυγός του, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί.
Γιουσούφ Γιαζίτσι: Τρελάθηκε στο Ρέντη

Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι δουλεύει πολύ για να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Ο Τούρκος εμφανίζεται στο Ρέντη με πολλή διάθεση, χαμογέλαστος και σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν οι συνθήκες που βρήκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Λάτρεψαν την Ελλάδα ο Γιαζίτσι και η σύζυγός του, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί ενώ και ο Τούρκος έμεινε με το… στόμα ανοιχτό με αυτά που είδε στον Ολυμπιακό και ειδικά στο Ρέντη.

Δεν… πίστευε ο Γιαζίτσι ότι υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα με τέτοιες εγκαταστάσεις και είναι απόλυτα σίγουρος πως θα κάνει σπουδαία πράγματα με τον Ολυμπιακό.

Πάντως ο παίκτης με τα χαρακτηριστικά του 28χρονου Τούρκου λείπει από το λιμάνι, όπως φάνηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άρης Γάτας διαφώνησε με τον Παναγιώτη Βαρούχα (vid)

Ο Μπάμπης Κωστούλας δεν έρχεται, ήρθε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιουσούφ Γιαζίτσι: Τρελάθηκε στο Ρέντη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.