ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Βρήκε κι άλλον Ντιαντί ο Καρυπίδης! Παιχταράς!

Ο Άρης έχει βρει έναν ακόμα Ντιαντί και ετοιμάζεται να τον φέρει τον Ιανουάριο.
Άρης: Βρήκε κι άλλον Ντιαντί ο Καρυπίδης! Παιχταράς!

Στο δρόμο ο… νέος Ντιαντί! Ο Άρης έχει βρει ένα ακόμα «λαυράκι» και τον φέρνει τον Γενάρη.

Σημείο αναφοράς ο Κλέιτον Ντιαντί στον εξαιρετικό φέτος Άρη. Ο πιτσιρικάς Σενεγαλέζος εξτρέμ που παίρνει κάτι… ψιλά στον Άρη, κάνει τον Καρυπίδη να τρίβει τα χέρια του. Και επειδή είναι… παίχταρος και επειδή κάποια στιγμή θα φέρει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, αφού το τηλέφωνο του έχει αρχίσει ήδη να δέχεται κλήσεις από ενδιαφερόμενους! Και επειδή ο «Κάρυ» έχει μαθει πλέον πως δουλεύει το έργο, ξέρει να ψωνίζει φτηνά και να πουλάει ακριβά, ήδη ψάχνει τον επόμενο Ντιαντί!

Και κάτι μου ψιθύρισαν οτι τον έχει ήδη βρει ήδη. Και έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον original Ντιαντί. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ακόμα δεν έχει κλείσει τα 16 του χρόνια, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και είναι επίσης Σενεγαλέζος.

Ο Άρης έχει κινηθεί άμεσα και μεθοδικά και υπάρχει καταρχήν προφορική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο οποιος αν δεν τσακίσει κάτι, θα αποκτηθεί την επόμενη μεταγραφική περίοδο, εκείνη του Ιανουαρίου.

Γι’ αυτό άλλωστε και η αποφαση να φύγει είτε ελεύθερος, είτε ως δανεικός ο Πάρντο, είναι ειλημμένη. Και δεν θα είναι ο μόνος. Υπάρχει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ που πολύ δύσκολα θα… ιδρώσει τη φανέλα σε επίσημο ματς, οπότε λογικά και εκείνος θα την… κάνει από το «Βικελίδης».

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Βρήκε κι άλλον Ντιαντί ο Καρυπίδης! Παιχταράς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.