ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έπαιζαν με δέκα για ένα ημίχρονο!

Πώς εξηγείται το ένα καλό ημίχρονο που είχε η κάθε ομάδα εκ των δύο στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έπαιζαν με δέκα για ένα ημίχρονο!

Γκολ δεν είχε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αλλά αδιάφορο δεν πέρασε. Φάσεις, μονομαχίες, ρυθμό, ένταση και τροφή για συζήτηση έδωσε. Αποκορύφωμα η φάση στην οποία ο Ρέτσος μπλοκάρει την μπάλα.

Σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο, η κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός πατούσε πιο στιβαρά στο πρώτο. Έβγαλε ευκαιρίες, πίεσε, αλλά γκολ δεν πέτυχε.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ήταν αισθητά βελτιωμένος. Πήρε μέτρα στο γήπεδο, πρέσαρε τον αντίπαλό του και άγγιξε στις καθυστερήσεις το 0-1.

Ωστόσο, αυτά τα σκαμπανεβάσματα έχουν εξήγηση. Προφανώς και ο κάθε προπονητής είχε τη δική του στόχευση. Ο Ντιέγκο Αλόνσο επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «χτύπησε» μετά την ανάπαυλα, όταν σταδιακά άδειαζαν από δυνάμεις οι γηπεδούχοι.

Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα. Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είδαμε δύο ομάδες που έπαιζαν με δέκα για ένα ημίχρονο. Στο πρώτοι ήταν οι «ερυθρόλευκοι». Δεν υπήρχε στο γήπεδο ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Εντελώς ανέτοιμος και εκτός κλίματος ο Πορτογάλος. Με το που μπήκε ο Μπάμπης Κωστούλας, οι Πειραιώτες ανέβηκαν κατακόρυφα. Ο μικρός έδωσε ενέργεια, ήταν μέσα στις φάσεις και ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα.

Όσο για τους «πράσινους»; Άλλη ομάδα με και χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη. Πολύ μεγάλη η απουσία του, αλλά ακόμη χειρότερο το ποιος τον αντικαθιστά. Είτε παίζει ο Αντράζ Σπόραρ είτε όχι το ίδιο είναι. Πέταξε στα σκουπίδια τη διπλή ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους και στο δεύτερο ήταν αόρατος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έπαιζαν με δέκα για ένα ημίχρονο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.