ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τεράστια η ζημιά με Ιωαννίδη – Δεν το πιστεύει

Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης χάνουν μεγάλη ευκαιρία.
Παναθηναϊκός: Τεράστια η ζημιά με Ιωαννίδη – Δεν το πιστεύει

Όλα του πάνε στραβά αυτό το χρονικό διάστημα. Ο Παναθηναϊκός δεν τον βοηθάει καθόλου με τον τρόπο που παίζει και ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει άσφαιρος.

Ούτε γκολ δεν έχει στο πρωτάθλημα, ενώ μετά το απίθανο τέρμα του με τη Λανς δεν έχει βρει γενικά δίχτυα φορώντας τα «πράσινα». Σε αντίθεση φυσικά με τις εμφανίσεις του με την Εθνική. Τρία γκολ είχε σε δύο αγώνες και περίμενε πως και πως τους επόμενους.

Κόντρα στην Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» θα είχε την ευκαιρία να δείξει την ποιότητά του απέναντι σε μία από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες. Ωστόσο, η θλάση τον προσαγωγό θα τον κρατήσει εκτός.

Αυτό ήταν το ένα από τα δύο παιχνίδια που περίμενε για να δείξει πως είναι έτοιμος για την Premier League. Το δεύτερο ήταν αυτό με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» θα είναι εκτός μάχης και τότε.

Σκασμένος, λοιπόν, ο Ιωαννίδης. Η σεζόν είναι μεγάλη, αλλά άπαντες γνώριζαν πως σε αυτούς τους αγώνες θα ήταν πάρα πολλά μάτια πάνω του. Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις βρίσκεις διαρκώς.

Πρόβλημα μεγάλο φυσικά έχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν μπορεί να καλύψει το κενό του. Κανένας άλλος φορ του δεν κάνει ούτε τα μισά απ’ όσα έχει στο ρεπερτόριό του ο Ιωαννίδης.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τεράστια η ζημιά με Ιωαννίδη – Δεν το πιστεύει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.