MEDIA

Survivor 8-10: Τραυματίζεται ο Κέλι – Ξεφεύγουν και πάλι τα πράγματα «Εσύ βούλωστο» – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Χάος για ακόμα ένα βράδυ στο Survivor, όπου οι εντάσεις δε σταματούν και τα πράγματα ξεφεύγουν.
Survivor 8-10: Τραυματίζεται ο Κέλι – Ξεφεύγουν και πάλι τα πράγματα «Εσύ βούλωστο» – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 8-10: Πολλά θα δούμε και σήμερα στο Survivor, με τον ΣΚΑΪ να μας δίνει μία… γεύση, αφού όπως μπορείτε να δείτε και στα Survivor highlights, το κλίμα είναι τεταμένο.

Αρχικά βλέπουμε ότι υπάρχει αρκετή ένταση στις Τίγρεις, με τον Νίνο να μιλάμε για μία συμπαίκτρια του και να την κατηγορεί ανοιχτά.

Ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σε κάθε ομάδα υπάρχει τεράστια εσωστρέφεια και καμία επαφή όταν μιλάμε για συγκεκριμένα άτομα.

Από κει και πέρα, έχουμε έναν αγώνα, που όπως τονίζει ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ κρίσιμος και με αρκετά μεγάλο έπαθλο.

Γι’ αυτό άλλωστε και η δυσκολία του είναι μεγάλη, με τους παίκτες να πρέπει να φορέσουν ένα μαντήλι στα μάτια τους και να έχουν κάποιον άλλον να τους καθοδηγεί.

Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και μάλιστα βλέπουν ότι ο Κέλι πέφτει και τραυματίζεται αρκετά άσχημα στο γόνατό του.

Ωστόσο βλέπουμε και κάτι άλλο. Μία από τις δίδυμες, μετά από μία νίκη που κάνει στο στίβο μάχης, λέει προς κάποιος «εσύ βούλωστο», δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι η συμπεριφορά τους δεν είναι καθόλου καλή.

Φυσικά εμείς με τη σειρά μας, ήδη σας έχουμε κάνει ένα δυνατό Survivor Spoiler, για το τι έχουμε να δούμε απόψε το βράδυ.

Survivor 8/10: Δείτε το trailer του Survivor!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 8-10: Τραυματίζεται ο Κέλι – Ξεφεύγουν και πάλι τα πράγματα «Εσύ βούλωστο» – Τι άλλο έδειξε το trailer!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα