ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έκραξε τους παίκτες μετά το ντέρμπι και μετά τους… έκανε να πανηγυρίζουν

Μετά την ένταση ο Μεντιλίμπαρ έκανε τους παίκτες να... πανηγυρίσουν.
Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έκραξε τους παίκτες μετά το ντέρμπι και μετά τους… έκανε να πανηγυρίζουν

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τον… τρόπο του να παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του και όταν δεν γίνεται αυτό τότε «τρελαίνεται».

Έτσι… τρελάθηκε και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όταν ήδη από το ημίχρονο είχε υψώσει τους τόνους, μην μπορώντας να χωνέψει την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού.

Μετά την ένταση ο Μεντιλίμπαρ έκανε τους παίκτες να… πανηγυρίσουν καθώς του ανακοίνωσε ρεπό για το Σαββατοκύριακο (σ.σ. οι διεθνείς λείπουν ήδη με την Εθνικη Ομάδα).

Μαστίγιο και… καρότο από το Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μάλιστα το… σκέφτεται να αφήσει τους παίκτες μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής έως και την απογευματινη προπόνηση της Δευτέρας, ώστε να έχουν δύο λιγότερες προπονήσεις και να μπορέσουν να προγραμματίσουν κάποιο ταξίδι αν θέλουν.

Το κάνει πάντως ο Μεντιλίμπαρ να δίνει ρεπό στους παίκτες όταν νιώθει πως έτσι θα… ξεμπλοκάρουν και συνήθως το πετυχαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μεντιλίμπαρ προστατεύει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα

Η Ελένη Λαμπαδαρίου και ο ιδιοκτήτης media Γιάννης Αλαφούζος…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έκραξε τους παίκτες μετά το ντέρμπι και μετά τους… έκανε να πανηγυρίζουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.