MEDIA

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ ερωτεύεται τον Γρηγόρη

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις που έρχονται στην καθηλωτική σειρά «Ο Γιατρός».
Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ ερωτεύεται τον Γρηγόρη

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: «Ο Γιατρός» που αγαπήσαμε έκανε πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του Alpha, με τις εξελίξεις στον β’ κύκλο να είναι ραγδαίες.

Η δραματική σειρά  με όχημα την ιστορία του Ανδρέα Βρεττού, ο οποίος επιστρέφει στη ζωή μετά το τραύμα της απώλειας της μνήμης, κέρδισε τις εντυπώσεις την περσινή σεζόν, με την συνέχεια να επιφυλάσσει ιστορίες που θα έχουν ενδιαφέρον και πολλούς guests ηθοποιούς.

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ ερωτεύεται τον Γρηγόρη

Προκειμένου να αποδείξει πως είναι ικανός για τη θέση του διευθυντή, ο Ανδρέας ασχολείται με δύο περιστατικά ταυτόχρονα, διαφωνώντας με την προσέγγιση της Χριστίνας, αλλά και τη διάγνωση της Άννας.

Στην τελευταία μάλιστα καταλογίζει ότι δε βλέπει καθαρά λόγω των προσωπικών της θεμάτων, πράγμα που τη θυμώνει πολύ. Παράλληλα, η Κέλλυ γοητεύεται από τον Γρηγόρη και εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Χειρουργική, θέλοντας να παρατήσει την Παθολογία.

Και ενώ ο Αλέξανδρος προτείνει στη Σοφία να βγουν το βράδυ οι δυο τους, ο Ανδρέας φαίνεται πως πέφτει έξω στις διαγνώσεις και των δύο περιστατικών. Αυτό θα είναι μια πολύ καλή αφορμή για τον Σταθάτο, ώστε να του πει ανοιχτά πως ήρθε η ώρα να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της θέσης του διευθυντή.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Ο γιατρός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης: 

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης ερωτοχτυπημένος με γυναίκα που δεν πρέπει

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Στα χέρια του Ρήγα, σημείωμα του Πέτρου για την Αλίκη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αποφυλακίζεται ο Μιλτιάδης – Η Νόρα σε παγίδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ ερωτεύεται τον Γρηγόρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα