ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει Κ19 επιπέδου Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φτιάχνει κάτω από το ραντάρ τη δικιά του... Λα Μασία.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει Κ19 επιπέδου Μπαρτσελόνα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στόχο να κάνει ομαδάρα που θα σαρώνει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη την Κ19 του Ολυμπιακού.

Απότερος στόχος βέβαια είναι τα ταλέντα από την Κ19 να προωθηθούν στην ανδρική ομάδα, όπου ήδη βρίσκονται πέντε παίκτες από την χρυσή Κ19 που κερδισε το Champions League νέων πέρσι. Μάλιστα οι δύο από αυτούς, ο Χρήστος Μουζακίτης και ο Μπάμπης Κωστούλας συμμετέχουν στο βασικό ροτέισον του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, με τον Μουζακίτη να είναι βασικός στα τελευταία τρία παιχνίδια των ερυθρόλευκων.

Έτσι, η Κ19 προχώρησε στη μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού από τη Γκαμπόν, Λαμίν Σιλά, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχη έβαλε το νικητήριο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-2) στις καθυστερήσεις.

Στην Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία σαρώνει στο πρωτάθλημα των Κ19, καθώς είναι πρώτος και αήττητος με πέντε νίκες σε πέντε αγώνες, παίρνουν παιχνίδια και οι Κουτσίδης, Μπακούλας, Παπακανέλλος, οι οποίοι προπονούνται με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού.

Και άλλοι παίκτες από την Κ19 θα ανέβουν τον επόμενο καιρό στην ανδρική ομάδα, για να πάρουν τις ευκαιρίες του, ενώ ο Ολυμπιακός προχωρά και σε μεταγραφές νεαρών παικτών, ώστε να ενισχύσει και άλλο την πολύ καλή ομάδα του Ολυμπιακού και να την κάνει υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη.

Nα σημειωθεί πως με την μεταγραφή του Σιλά ασχολήθηκε ακόμα και ο… πολύς Φαμπρίτσιο Ρομάνο καθώς ο νεαρός έχει απασχολήσει όσους ασχολούνται με το χώρο του ποδοσφαίρου και των νεαρών ποδοσφαιριστών αρκετά στο παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφή του Σιλά αλλά και νωρίτερα του Γιουσουφ, δείχνει πως ο Ολυμπιακός φτιάχνει κάτω από το ραντάρ τη δικιά του… Λα Μασία, ώστε να αρχίσει να στελεχώνει την ομάδα των ανδρών, κυρίως με δικά του παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός τα έλεγε για Κωστούλα – Μουζακίτη

Διαιτησία: Στoν Ζίμπερτ με το κινητό ανά χείρας ο Παπαδημητρίου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτιάχνει Κ19 επιπέδου Μπαρτσελόνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.